Преди 2 години (вече!) бях започнала Възкресението, но го разших и преди половин година го започнах отначало. Засега съм дотук  Покрай него, тъй като често ми омръзва, шия и други - в момента това моделче на Пермин
 Покрай него, тъй като често ми омръзва, шия и други - в момента това моделче на Пермин  Засега с наличните цветове съм стигнала дотук
 Засега с наличните цветове съм стигнала дотук  , но вече си купих липсващите цветове и продължавам напред.
 , но вече си купих липсващите цветове и продължавам напред.

Покрай него, тъй като често ми омръзва, шия и други - в момента това моделче на Пермин
 Покрай него, тъй като често ми омръзва, шия и други - в момента това моделче на Пермин  Засега с наличните цветове съм стигнала дотук
 Засега с наличните цветове съм стигнала дотук  , но вече си купих липсващите цветове и продължавам напред.
 , но вече си купих липсващите цветове и продължавам напред. 

. Повечето сме така, имаме по два-три започнати
. Повечето сме така, имаме по два-три започнати 

. Но пък по-добре да се отчитам от време на време, че може и да се засрамя от костенурското си темпо. Сезоните са доникъде, но нямам конци (имам си оправдание). А с другите съм дотук
 . Но пък по-добре да се отчитам от време на време, че може и да се засрамя от костенурското си темпо. Сезоните са доникъде, но нямам конци (имам си оправдание). А с другите съм дотук 

супер ще те наблюдавам с интерес
 супер ще те наблюдавам с интерес