Въпрос относно един гоблен?

• Началник на темата Началник на темата Verche_98
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви,че ми помогнахте,явно ще трябва да питам друг как се работи с програмата.

Все по-интересно ми става! 15 на 50 сантиметра??? Защо не покажеш снимката на това чудо? Ръстомер ли е, що ли?

Ето това е гоблена, и искам да направя на брат ми подарък за рождения му ден защото е ловец.Издирвах схемата,но така и не я открих. А и за пръв път искам да направя гоблен по снимка и за това не са ми ясни нещата.

Според мен тази картинка е доста трудна, за да направиш сама от нея качествен гоблен. Ако все пак решиш ето ти линк, за да си свалиш ръководство за работа с програмата РМ. На руски е, но при повече желание ще се справиш. Успех. http://dox.bg/files/dw?a=e70b816664

Според мен тази картинка е доста трудна, за да направиш сама от нея качествен гоблен. Ако все пак решиш ето ти линк, за да си свалиш ръководство за работа с програмата РМ. На руски е, но при повече желание ще се справиш. Успех. http://dox.bg/files/dw?a=e70b816664

Благодаря ти ще изчета ръководството,ще го разбера на половин съм рускиния няма проблем.

Ами това не е за размери, които си задала - 15/50 см. По-подходящо ще е 25/35 см например. Това, което си задала е много тясно и дълго.
Измери, например с линийка един лист хартия формат А3 и задай този размер. Или А4, за да е по-малък.
И все пак те съветвам, щом не си работила с програмата до сега, да не го правиш точно с този гоблен и точно за рожден ден.
Има достатъчно направени гоблени на ловна тематика. По-добре си избери някой друг, при който ще си сигурна за резултата.

Ето това е гоблена, и искам да направя на брат ми подарък за рождения му ден защото е ловец.Издирвах схемата,но така и не я открих. А и за пръв път искам да направя гоблен по снимка и за това не са ми ясни нещата.

Само да вметна- това е от най-новия каталог на Майя и скоро няма да се появи

Благодаря ти,Светле значи ще трябва да се откажа.

Последно редактирано:
Някой го беше шил този гоблен но не помня кой беше.Та да ми каже дали става или не.Помня че беше някой от старите но само толкова.

Здравейте момичета, имам един въпрос към вас относно гоблена Прелюдия към целувката. Моля да ми кажете 1:1 или 1:4 се шие. Моля помагайте.Благодаря сърдечно!

Здравейте момичета, имам един въпрос към вас относно гоблена Прелюдия към целувката. Моля да ми кажете 1:1 или 1:4 се шие. Моля помагайте.Благодаря сърдечно!

Добре би било да сложиш снимка на гоблена. Ако е този, за който се сещам, т.е. - на HAED, задължително е 1:1.

Да точно за него става въпрос,гоблена е на HAED съжалявам, че пропуснах да кача снимката.Имам и още едно питане относно панамата, в схемата пише че трябва да е 25 каунт, може ли да се шие на българска 22 каунта, че нещо не мога да се ориентирам с този гоблен, а мн ми харесва.Благодаря!!!

Доста от момичетата шили НАЕД ползват 22 каунт. Просто ще стане малко по-голям................

Moмичета я ми кажете това с малките цифри метраж ли е или чилета или нещо др.Че ако е метраж мн дебело идва ако пък е чилета хептен.Мн благодаря за отговора.

Moмичета я ми кажете това с малките цифри метраж ли е или чилета или нещо др.Че ако е метраж мн дебело идва ако пък е чилета хептен.Мн благодаря за отговора.

Това според мен са знаците и техния цвят по ДМС, другото би трябвало да е номер подред но много хаотично е написано.

Това ми изглежда на "ключа" на Шехерезада на Солария. Самата Стоянка каза в една друга тема, че не е точен. Моят съвет е да не го ползваш.

Назад