Няма никакъв проблем.Всяка икона е добре дошла.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Намерих схема но не е много добра.Незная дали ще ви свърши работа.Имам голямо желание да ушия Архангел Гавраил и да го даря, но не откривам схема - ако някой помогне ще съм много благодарна!
Поздравявам те!Вярвам,че добрите дела се възнаграждават!Здравейте,
Обещаната от мен икона на Св. Николай вече е готова. Днес сутринта (13.09) я пуснах с куриер от Еконт на адреса на магазина в с. Звездица. Надявам се да пристигне благополучно. Нека носи щастие и да прави чудеса на всички, които й се радват. А на мен и дъщеря ми - предимно здраве.
Оля,можеш ли да намериш снимка на иконостаса в завършен вид.Като ходихме на училище и учехме руски език да бях внимавала повече.:uhhhh:
Не можах да се справя.Доколкото разбрах това е проект от 2008г.Би трябвало да е завършен вече.
Здравейте,
Обещаната от мен икона на Св. Николай вече е готова. Днес сутринта (13.09) я пуснах с куриер от Еконт на адреса на магазина в с. Звездица. Надявам се да пристигне благополучно. Нека носи щастие и да прави чудеса на всички, които й се радват. А на мен и дъщеря ми - предимно здраве.
Честит празник на храма в с.Звездица:blueflow::flower: