Моля, подарете икона!

• Началник на темата Началник на темата mamani
  • Начална дата Начална дата
Момичета, дали ще е проблем, ако изпратя една мънистена икона на Света Богородица. В смисъл да не се повтарят, имам огромно желание да подаря икона на църквата но нямам време да шия напоследък. Иконата е дадена за рамка дърворезба. Ето това е иконата, която бих могла да изпратя.

Няма никакъв проблем.Всяка икона е добре дошла.

Св.Петър на Солария не видях да е има в заявените , одавна съм е шила , утре я пращам по куриер на посоченият адрес

Иконата пристигна. Благодарности на rositsa.

Радвам се ,че след дългото пътуване е стигнала невредима:kissyou:

Имам голямо желание да ушия Архангел Гавраил и да го даря, но не откривам схема - ако някой помогне ще съм много благодарна!
Намерих схема но не е много добра.Незная дали ще ви свърши работа.

Споделяне

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=66120ca4b7

Аз получих трогателно благодарствено писмо.Радвам се,че има още икони.Решила съм догодина - живот и здраве-да ида да видя църквата!Дано цялата да е в бродирани икони!

Щом пристигне иконата от рамка /този път няма да я резбова моя кум, а друг човек/ веднага ще потегли на път. Момичета, аз се поразрових, но не видях да има друга такава цънква, в която да има само икони гоблени. А дали извън България има такава църква, може ли някой да каже???
:confused:

Оля,можеш ли да намериш снимка на иконостаса в завършен вид.Като ходихме на училище и учехме руски език да бях внимавала повече.:uhhhh:
Не можах да се справя.Доколкото разбрах това е проект от 2008г.Би трябвало да е завършен вече.

Да и аз искам да видя някакви снимки от тази църква. А моята икона следващата седмица трябва да пристигне от рамкиране и точно преди рожденният си ден ще я изпратя, за да пристигне до 10 септември в църквата /тогава е рожденният ми ден/. Ще пиша когато я пусна.:kissyou:

икона Св. Николай

Здравейте,
Обещаната от мен икона на Св. Николай вече е готова. Днес сутринта (13.09) я пуснах с куриер от Еконт на адреса на магазина в с. Звездица. Надявам се да пристигне благополучно. Нека носи щастие и да прави чудеса на всички, които й се радват. А на мен и дъщеря ми - предимно здраве.

Здравейте,
Обещаната от мен икона на Св. Николай вече е готова. Днес сутринта (13.09) я пуснах с куриер от Еконт на адреса на магазина в с. Звездица. Надявам се да пристигне благополучно. Нека носи щастие и да прави чудеса на всички, които й се радват. А на мен и дъщеря ми - предимно здраве.
Поздравявам те!Вярвам,че добрите дела се възнаграждават!

Оля,можеш ли да намериш снимка на иконостаса в завършен вид.Като ходихме на училище и учехме руски език да бях внимавала повече.:uhhhh:
Не можах да се справя.Доколкото разбрах това е проект от 2008г.Би трябвало да е завършен вече.

Ох, много извинявам се, че пропуснах постата ти, и не видях на время.
Ама, това кое съм намерила - с 2 думи - само фундамент е готов, храм не построен, и хора търся помощ
http://kneparhia.ru/content/view/3749/18/

здравейте

:clap: на Маша, а аз съм на 1/3 от Св.Мина, започнах го на 15 август, бавно ...но напредвам

Последно редактирано:
Здравейте,

Иконата пристигна! Благодарности на Masha

Последно редактирано:
Честит празник на храма в с.Звездица:blueflow::flower:

Благодаря за поздрава.Църквата беше пълна и беше много тържествено.
Помолихме се, небесния закрилник на България, Свети Йоан Рилски наистина да пази всички хора.

Хубав празник!Съжалявам,че не можах да видя църквата ,въпреки безкрайно милото отношение на mamani .Благодаря!

Назад