Моля, подарете икона!

• Началник на темата Началник на темата mamani
  • Начална дата Начална дата
снимки

Снимки от празника на църквата и освещаването на иконите дарени от dvebrezi , mina и marji.Благодаря.

Благодаря за снимките! Не можахме да присъстваме, но чрез тях ни правиш съпричастни!:kissyou:

Днес получих първата за тая година икона и двадесет и осма за църквата.
Сърдечно благодаря на vaniand !

Вчера на срещата на варненската група ,Ния и Калинка ме зарадваха с две нови икони за църквата.
Дарените икони станаха 30. Благодаря ви момичета!
От NIA - Св.София,Вяря,Надежда и Любов
Преглед на прикачен файл 175373
и от калинка гроздева- Св.Св.Кирил и Методий
Преглед на прикачен файл 175374

Икона за църквата "Св.Йоан Рилски Чудотворец" в с.Звездица
Наречена е за здраве на най-малкият ми внук Преслав.
Църквата ще има храмов празник на 19 октомври и тогава ще я подаря.
Преглед на прикачен файл 179599

Много здраве и благополучие да носи!

Заповядайте на празника!
Утре църквата "Св.Йоан Рилски Чудотворец" в с.Звездица има храмов празник. Благодарение на жените от форума goblenite.org ,които изработиха и дариха гоблени -икони,църквата ни стана много хубава.
До сега са дарени 31бр. гоблени-икони,от различни краища на страната
Благодарим Ви!

Иконата на св.Петка е подарък от koleri за църквата. Благодаря за благородното дело. До сега са дарени 31 гоблена икони и една рисувана икона.

Здравейте! Решила съм да даря икона на една църква. От форума разбрах, че при дарение на икона може да се позва данъчно облекчение. Попитах в нашата данъчна служба, как стои въпросът, тъй като трябва да имам документ за направеното дарение. От там ми отговориха, че единствено може да се ползва данъчно облекчение при дарение на парични средства за църква, т. е. при дарение на икона не се ползва такова. Може ли да ми пише някой който е ползвал такова данъчно облекчение? Как стои въпросът?

Първата икона за 2017г пристигна!

Здравейте и Честита Новата 2017 година! Да бъде здрава,мирна и щастлива !
Получихме първата за тая година и 32 поред икона за храма.
Иконата е избродирана от Виолета Душкова,заготовката е дарена от Илияна Димитрова а рамката е дарена и монтирана от Росен Поптомов. БЛАГОДАРЯ ВИ !
Преглед на прикачен файл 181340 Преглед на прикачен файл 181339

Говорих с Отец Добромир ,той също е получил икона,но не зная от кого е. Прибрана е в църквата.Ще видя от кого е и ще я снемам, когато има служба на 15.01 .Тогава ще бъдат осветени заедно двете икони.

Здравейте,много благодаря за приятната изненада - Благодарствено писмо от църковното настоятелство в село Звездица.
и най -вече благодарности на Валентина която уши и дари иконата на църквата:loveglasses:

Назад