ПРОГРАМА ЗА ПРАВЕНЕ НА СХЕМИ – PCStitch

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Здравейте на всички:hello: Аз си свалих и двете програми и Pattern Maker и Pcstitch, но първата не стана и затова оставих Pcstitch. Сега обаче не мога да намеря сериен номер за тази версия - 7. :( и се чудя дали тук някой ще може да ми помогне. Моля ви, ако знаете къде има....:-|:blueflow:

А как разбирате колко количество конец ви е нужен от всеки цвят на получената схема и в двете програми PCStitch i Pattern Maker? :confused:
Накрая гледам, че пише в повечето случаи все по2 чилета, което не е достоверно.

Сигурно вече е досадно,но имам молба -дайте ми линк за програма,с която да пробвам да направя гоблен от картинка-имам такава,но тя само отваря съответните файлове.
Благодаря предварително!

makrat, имам много скромен опит в правенето на схеми.
Мисля, че не от всяка картина става гоблен, или поне схмеа, която да е реално да се ушие.
С твоята картинка ще се получи гоблен с размерите на чаршаф и с над 90 цвята. Има прекалено много дребни детайли, а фонът е сложен.

И аз стигнах до тази "крива круша":(
Но пък от друга страна хората правят какви по-сложни неща, та реших да опитам с молба:confused:

Момичета,дали някой има инсталирана програма PC stich за отваряне на .pat файлове и възможност да превърне една схема от .pat в pdf формат.
Благодаря на отзовалите се

Последно редактирано:
за програмата PC Stitch

Здравейте,

Имам питанка за тази програма.

Направих си схемата, разпечатка, цветове с кодове.

Но четох някъде във форума, че може да се получи и инфо за това колко метра от цвят са необходими.

Ако е вярно, някой може ли да ми помогне къде излиза тази информация.

Мерси предварително и лек ден на всички.

P.S. При разпечатката на последната страница е списък на цветовете и една от информацията е цифра в квадратни скоби.
Това звучи много като брой чилета, но при мен навсякъде пише 2.

Последно редактирано:
Здравейте,

Имам питанка за тази програма.

Направих си схемата, разпечатка, цветове с кодове.

Но четох някъде във форума, че може да се получи и инфо за това колко метра от цвят са необходими.

Ако е вярно, някой може ли да ми помогне къде излиза тази информация.

Мерси предварително и лек ден на всички.

P.S. При разпечатката на последната страница е списък на цветовете и една от информацията е цифра в квадратни скоби.
Това звучи много като брой чилета, но при мен навсякъде пише 2.

Виж тук:
http://www.goblenite.org/showpost.php?p=380953&postcount=43

Назад