ПРОГРАМА ЗА ПРАВЕНЕ НА СХЕМИ – Pattern Maker

• Началник на темата Началник на темата dalia
  • Начална дата Начална дата
БЛАГОДАРЯЯЯ!!!!ЗЛАТНА СИ:kissyou: tdm13. Ти видя ли схемите дали ще станат,много малки квадратчета ми излизат и като си съхраня палитрата после не мога да я отворя,явно не е за мен:uhhhh:Твоето обяснение е най-добро за мен.Ще се мъча и за напред когато имам време.

Последно редактирано:
Страхотна си Тонче! Безкрайно много ти благодаря за подробните обяснения. Пробвах се и стана както си го показала. Имам и още някой въпрос, но ще те питам на лични.. :kissyou:

tdm13 не мога да изпратя снимка.JLMR780 Maria на Heritage elegans от портретите е.Ако можеш помогни да я направим в схема!:-|

Здравейте,
Моля за малко помощ.Имам схема на гоблен-правен на тази програма.С програмата не се разбрахме.Та да попитам дали някой може да ми даде линк или евентуално да удари едно рамо за промяна на файла в PDF формат...Предварително благодаря...

Здравейте,
Моля за малко помощ.Имам схема на гоблен-правен на тази програма.С програмата не се разбрахме.Та да попитам дали някой може да ми даде линк или евентуално да удари едно рамо за промяна на файла в PDF формат...Предварително благодаря...

Прати ми схемата! Имаш моето рамо.

Здравейте момичета, някой правил ли е текст с програмата? Имам предвид изцяло текст /искам да си набера Молитвата на друг език/ Как става?

Имам още един въпрос- как става разпечатването и на страницата с разхода на конците? Влизам ,слагам 20% запас,потвърждавам,но тази страница никога не ми се включва в разпечатката:confused:

Благодаря ви предварително!:blueflow:

Последно редактирано:
прочетох че имаш инструкцията за работа с програмата ще може ли да ми я пратиш благодаря
babanu@abv.bg

gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.

gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.

Добър вечер,venipetgab!
Може ли и на мен да изпратиш този учебник.:rezando:
Благодаря предварително!
:kissyou:

milka_220766@abv.bg

Здравейте,дали можете да ми помогнете да разреша един проблем с програмата? Отнася се за страницата с броят кръстчета от всеки цвят и съответно разхода на конец Как да включа тази страница в разпечатката? Благодаря ви предварително ,дано да можете да ми помогнете:blueflow:

montebello333@yahoo.it

първо зада можете да експортирате в пдф формат ви трябва едно специално приложение на пакета адобе Adobe Acrobat Distiler - то е това което конвертира всякакви графични формати в .pdf файлове - а как става това ще покажа в няколко картинки.
1. от падащото меню избираме настройката за печат на страница
2. За да са ясни символите тук трябва да стои цифра от 8 до 10 . По-малките от 8 са за случай когато в схемата има множество различни бодове.А по-големи от 12 - правят символите миниятюрни и трудни за разпознаване
3. От падащото меню избираме принтиране
4.От подпрозореца трябва да изберем онова приложение с кото искаме да принтираме.
5. В нашия случай искаме да направим документа в пдф формат и за целта е необходимо в този прозорец за принтиране да имаме тази опция - ако я имаме тогава всичко е наред - програмата автоматично започва да конвертнира схемата в пдф формат

Можете също да си инсталирате виртуален принтер,с който превръщането на схемите в ПДФ става за секунди:idea:

Аз мисля,че за да ги няма сивите линии/за застъпване на листите/, трябва да се махне тикчето НАД Fabric printing (space between stitches

RUSINOVA65, права си, благодаря, че ме поправи, а това което аз съм посочила е за разстояние между знаците. Просто съм се объркала.

Назад