Етапчета на Ани

• Началник на темата Началник на темата ani_bumer2008
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви за милите думи:kissyou:Nelly_L темпото е такова защото съм си вкъщи по цял ден и пак не мисля че се справям бързо:confused:.
matcata комлектовката е от едно "измислено"магазинче от Пловдив там предлагат коплекти по Вилерови схеми разбирай не оригинал а такива шменти капели но моят мъж работеше покрай това магазинче и ме изненада с тази икона и Тайната вечеря както казах не са оригинал но не са и лоши харесвами как са комлектовани.
:kissyou:

Тази икона не съм я виждала преди и съм силно впечатлена, много, много красива :clap::clap::clap:

Здравейте нямам търпение да покажа етапче от Богородица сега вече е с глава и ореол беше ми съвестно че е показах безглава.И да си призная поговорката "Два пъти мери един път режи" нещо съм е забравила тук отгоре над Богородица ще ми остане много малко място за рамката дайте съвет как да оправя тази грешка.
:kissyou::kissyou:

Зависи много малко ли ти остава място или малко-малко.Ако може да се скрие в рамката може и едно парче плат да довнадиш,колкото да ти е по-лесно да го опънеш

Зависи много малко ли ти остава място или малко-малко.Ако може да се скрие в рамката може и едно парче плат да довнадиш,колкото да ти е по-лесно да го опънеш

Около десетина реда нишки ще ми останат по съветите ви смятам да направя точно така ще пришия парче плат или панама и ще се скрие в рамката благодаря:kissyou:

Здравейте ето едно етапче за 28 дни шиене :shy2: вярвам че за още толкова и ще е готов все по трудно се намествам да ми е удобно да шия :baby: все рита и е недоволeн от позата която заемам.

И вижте само как "правилно" съм го разграфила,като мене никой не може така.:D

Последно редактирано:
Ани много си е добре разграфяването.Въпреки че не съм любител на иконите радвам се на вашите.Аз пробвах веднъж да разграфя един гоблен и това беше края на мъките:(.Шия си направо от време на време броя и така свикнах.

поздравления.голяма красота се е получила.цветовете са много наситени и ми се струва трудничък.:clap:

Ани много си е добре разграфяването.Въпреки че не съм любител на иконите радвам се на вашите.Аз пробвах веднъж да разграфя един гоблен и това беше края на мъките:(.Шия си направо от време на време броя и така свикнах.

Ама и аз ги пиша едни не съм е разгафявала панамата а това каква резерва "голяма"съм оставила отгоре.Срам и резил.Немога да си се начудя какво съм брояла какво съм гледала но по съвети на съфорумки смятам че ще замажа положението то добре че и толкова остана че ако беше без хич не ми се мисли.
:kissyou::kissyou:

Ани, невероятна икона си започнала и още много мъничко ти остава до финалния край.:clap::clap:

Доста икони съм виждала,но тази има едни много приятни цветове-не знам ,но се влюбих в нея:clap::loveglasses:

Здравейте момичета иконата е готова,matcata ти ми беше голяма подкрепа:kissyou:

А сега започвам и тази дано да ми тръгне че тя нещо ми куца не върви:mad:

Назад