ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
За сега съм с намерението да дойда, най-вероятно с мъжо, тъй че щом списъкът търпи корекции - пишете ме - пълен пакет.

Да допълня ние сме с хотел без закуска с вечеря :)

Последно редактирано:
:)

Запишете ни и нас с abi1004 - пълен "пансион" моля :D, а ако нещо се променят графиците - ще информираме своевременно.

I az, i az.... hotel - edini4na staq, zakuska i we4erq!

Oh, ot koga q 4akam tazi sreshta!:greeneye:

Izwinete me za tazi "metodiica", wremenno nqma kirilica!

допълвам хотел без закуска за двама :)

надявам се че утре няма да допълня още нещо:D

Божееее как ми се иска и на мен да дойда :( ама въобще не знам дали ще съм в Б-я. Все пак до октомври има доооста време :confused: а и трябва да родя в началото на септември :baby: .... така че при мен е сложно :uhhhh:
Досега не съм била на национална среща. Изобщо на никаква не съм била, де :D

Мен и Васето също да ни броите с Пълен Пакет - вечеря, нощувка , закуска и всякакви забавления.....Понеже от много време ходим сериозно ще си поделим и стаята - двойна :D

Ама се заформя купон, като гледам!:party: Надявам се, да има капацитет ресторантът да ни събере, а? И съм сигурна, че желаещите ще се удвоят до септември!

Идвам и аз с мама!!! за сега нощувка със закуска! в последствие нали няма да е късно да прибавим и вечерята евентуално?!?!?!?

Милички,аз не мога да кажа твърдо до средата на септември ......Дъщеря ми е в САЩ на бригада,не е чекиран обратният полет с дата.Рано е да я питам,колкото и да ми се иска още сега да си дойде.Но паричките съм си ги събрала както винаги и съм ги скрила.Пък ако не останат стаи за мен,ще ме приютите вие,знам си аз...пред вратата ли,пред леглото ли ,все ще има място за мен....♥♥♥

:-|Много е далеч октомври... Иска ми се да дойда.Дано сме здрави и рекъл господ:idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад