Лунен лебед

• Началник на темата Началник на темата abazova_s
  • Начална дата Начална дата
Поздравления за лебеда.Като знам само колко е трудно шиенето на черна панама направо бързо се справяш

Това пиленце е много красиво,но като се замислиш-без другото котенце някак си ще е самотно:idea: нали?

Нели и ти ли.:D .Има още малко до тогава ще си помисля.Съзвездие Лебед и Съзвездие Малката и голямата мечка има ,:confused: но за Пума още ни съм чувала но колко му е да я измислим и да я ушия :D:D
Ване, така свикнах с тази панама че въобще не ме затруднява.:gipsy:

Ти пък сега,съзвездия.Но щом държиш и пумата да е в съзвездие-уший няколко звездички около нея:gipsy: и готово:D Аз се майтапя,но все пак-не че съм подстрекател,ама е много хубава пумата и колекцията ти няма да е пълна без нея.Пък след нея вече можеш да си почиваш със Ниагарата,нали:oops:

Ей,наистина ме изкушавате с това котенце.Дали да не е следващия :crazy:

Не се чуди, вече съм ти го планувала! :D Пък и нали трябва да имам стимул да завърша моето! :idea: :kissyou:

neli0909, котето си има звездички, така че може и за съзвездие да мине. :greeneye:

:gipsy: От PANNA скачам на RIOLIS.Дали да не ушия :crazy: на всички фирми гоблените на черна панама , още повече че сме в криза и това означава ИКОНОМИИИИИИИИИИИИ:D

Айдееее рибките в Ниагарата ти наистина ще порастат като китове:DА етапче от красивата Ниагара няма ли?:kissyou:

Назад