Гоблените на Vili_SS

• Началник на темата Началник на темата Vili_SS
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета че още веднъж отделихте от времето си и надникнахте в моята страничка :kissyou: :kissyou: :kissyou: :coffee: :cookies:

Мънистената ми Казанска Богородица вече в рамка и още една икона - Благославящата дева , която ших преди време но сега рамкирах. Снимките не са много хубави но фотографа е виновен :D :kissyou:

Вили,честити да са ти и двата гоблена!!!! Мятай Ерата,че новичкият те чака.....

Много са красиви Вили!:clap:но какво стана с Ерата... ще я видим ли скоро:confused:

Гале специално за теб етап на ерата. Смятам вече сериозно да се заема и да го свърша :kissyou:

Благодаря ти Вили, че то не останало много!:D Крайно време е да се заемеш по-сериозно и да го завършиш този гоблен:kissyou:Дим. чакат!

Направо не мога да си намеря страничката. Най после моя Великолепен век :D е напълно готов , още не пран но бързам да го покажа :kissyou:

Вили, в шок съм :uhhhh:
Така ми се струва или наистина се виждат квадратчетата на панамата в долния ляв ъгъл. Това нова мода ли е или що?

Направо не мога да си намеря страничката. Най после моя Великолепен век :D е напълно готов , още не пран но бързам да го покажа :kissyou:

Здравейте! Поздравления за гоблена. Станал е невероятен. Бихте ли ми казали точното му име (чичко гугъл не ми каза) и на коя фирма е?
Благодаря предварително и още веднъж браво за тази красота!

И аз се изненадах като видях квадратчета долу в ляво и не само там а навсякъде където е шито с бяло и в първия момент си помислех, че не е довършен. По принцип гоблена много ми хареса.

Благодаря от сърце на всички посетили страничката ми, ценя мнението ми. Това е за вас :coffee: :cookies: заедно с моите :kissyou:.
Относно гоблена, квадратите са с текстилен маркер начертани и след като го опера и изгладя няма да се виждат.

Назад