Етапите.....

БЛАГОДАРЯ ВИ!Благодарение на вас му се вижда края на този гоблен.Купих си го миналата година март месец и горкия все си седеше в шкафа започнат.Но няма вече да е така...:idea:

важното е че го изкара от шкафа и му се вижда края :D и аз имам 4 гоблена чакащи ред :loveglasses:

Давай,Роси,малко остана!Чакам да го завършиш и да започнеш този с лебедите:idea: ..А и други неща имаш за показване!

Е много е сладко това гобленче.Ти направо ме шашкаш с тези твой красиви гоблени!

Новото начинание е много красиво.Не съм го виждала до сега.Показвай по честичко за такива който се страхуват от черната панама.

Верче,Лили,много ви благодаря за милите думи.Да ви покажа какво уших.Малко е,но временно ще спра да ми кажете как се получава.По принцип картинката дето съм ви показала е по оригинал на Риолис,Аз шия по схема в ПМ формат,а и на всичкото отгоре съм сменила цветовете-от дмц към ариадна.И нещо ме притеснява резултата.Ето какво се получава:(

Защо се притесняваш от резултата, според мен е добре, пък и винаги можеш да смениш някой цвят в движение. Много е красив гоблена.

Гоблена е много нежен, а до тук ушитото е добре :clap::clap::clap::clap:
Давай и сменяй в движение, ако се наложи.........

Много ви благодаря,че ми давате кураж.Ще продължавам да шия.Вие сте прави-лесно мога да подменя някой цвят,пък каквото стане.Тези дни пак ще ви покажа етап.:kissyou:

А също да ви кажа шия у този кон.Не е труден,но нещо незнам защо не ми спори.Започнала съм го преди почти 1 година и все зачаква заради нещо друго.Но леко по леко ще стане.:(

Много е красив.И аз отдавна съм му хвърлила око,но все изостава на заден план.Давай смело напред,че почти не останало.

Да ви покажа как подмених цветовете на риолиса и етап от едно ново гобленче,което не се сдържах да не започна.:idea:
-трябва да се получи това:

Не мога да направя сравнение с оригиналните цветове, но тази промяна, която ти си направила ми харесва...много са оригинални гоблените върху черна панама...получава се една интересна дълбочина на модела и въздействието е по-различно...
Знаеш ли този трик при бродиране върху черна панама да подлагаш отдолу бяло парче плат, за да прозират дупчиците и да се виждат по-лесно...???...не знам дали е ефективно и дали помага...аз лично не съм го използвала, но какво ти пречи да опиташ, ако имаш желание...
Тази идея я знам от mareha...

Браво Роси! И двата гоблена вървят доста добре и са много ефектни. Продължавай смело напред и ще чакаме скоро ново етапче :)

Не мога да направя сравнение с оригиналните цветове, но тази промяна, която ти си направила ми харесва...много са оригинални гоблените върху черна панама...получава се една интересна дълбочина на модела и въздействието е по-различно...
Знаеш ли този трик при бродиране върху черна панама да подлагаш отдолу бяло парче плат, за да прозират дупчиците и да се виждат по-лесно...???...не знам дали е ефективно и дали помага...аз лично не съм го използвала, но какво ти пречи да опиташ, ако имаш желание...
Тази идея я знам от mareha...

Радвам се,че ти харесва риолиса.Благодаря ти и че сподели и трикчето.Хитро е така!Ще се пробвам.:kissyou:

Назад