steffanni и bisy_k

• Началник на темата Началник на темата steffanni
  • Начална дата Начална дата
Добре дошли и в моите етапчета!:flower:

Последно редактирано от модератор:

Междувременно, за да не остана назад от тайфата, ударих и някой бод с мъниста. Лесна работа! Става и бързо и красиво.

Този е с вълнени конци. До сега не бях шила такъв. Устата ми е пълна с вълнени нишки, докато облизвам двата ката вълнен конец и се мъча да ги вдяна в иглата :D
Не се стърпях! Започнах и него!

Този е другата ми придобивка на Дим, 1487- Цветята на Ребека

Шие се с ленти и памучни конци. Все още устисквам и не съм го започнала :)

Първият гоблен с мъниста е завършен благодарение на моя малък помощник :) Шие детето, че му се и отдава, лявата част е негово дело

За Коледа малкият очаква Оля от Варна да му достави ботушче, което се шие с мъниста. Няма търпение милото.

Уши детето мънистата! Сега се чудя как да го сглобя този ботуш и какъв плат да му сложа за подплата, за да не увисне. Дайте съвет!

Ох, милото ми момчето:clap::clap::clap:

А за сглобяване, сега ще ти опитвам се да поясня.
По руски това казват се "синтапон" - това нещо кое вътре в якета, бяло.
Вземаш този плат, нашиваш го и на двете чести, горе нашиваш плат (кой ще бъде вътре), и сглобяваш.

Но не сигурна, че ти мен разбрала.:(
Надявам се и още някой ще включа и детето ще има коледен ботуш до камина:kissyou:

Вълнената одисея приключи :) Поредният Dimensions е готов!

Следва VTG Summer Carousel Crewel Kit Dimensions 1992

Да ви покажа малък етап от първия си опит във "вьiшивка гладью" или "crewel" /ако някой знае как се превежда на български този начин на шиене, нека помага/.
Бягство от кръстатия бод - ей така, за разнообразие :)

Еее,значи горе-долу съм се ориентирала!Благодаря за поясненията и успех в новото ръкоделие!!! :D:clap::D

Може ли да прикачиш снимка, която да се учеличи за да се види по-добре. Много е интересен. Благодаря предварително

Както винаги в твоята страничка има мнооого красиви неща! Показвай по-често новото начинание, че наистина е интересно.

Красота, нежност и изящество. Щампирана панама и шиеш само определени детайли ли? Много красив ще стане!

Много е интересен!!! Ще чакам да видя крайния резултат, защото съм впечатлена.

Вълнената одисея приключи :) Поредният Dimensions е готов!

Този пейзаж е страшно свеж, с толкова ярки и наситени цветове :clap:
Жалко, че е щампа, нещо не съм им фен :D иначе сигурно щях да се полакомя за схемата.

П.П.Погледнах в речника crewel означава вълнени конци

Този пейзаж е страшно свеж, с толкова ярки и наситени цветове :clap:
Жалко, че е щампа, нещо не съм им фен :D иначе сигурно щях да се полакомя за схемата.

П.П.Погледнах в речника crewel означава вълнени конци

И аз не съм фен на щампите, никак даже. Но за този мога да кажа, че си заслужаваше боцкането :idea:

Прекрасен пейзаж.Никога не съм виждала с вълнени конци изпълнение на гоблен.Дори и щампа резултата е прекрасен.Стефи ,скланям ти глава ,че рискуваш и завършваш с успех.Новото ти начинание също ми хареса.Ще показваш етапчета.:clap:

Много красиво:clap:! И аз не харесвам щампи, но тук явно си е заслужавало:idea:.

Назад