Айде и аз.....;)))

• Началник на темата Началник на темата mnogope4en
  • Начална дата Начална дата
Лелее,внушителна колекция,и времето за което са ушити а и подбора..мъжете уж сте по-нетърпеливи ама май си изключение от правилото,браво,нямам думи!

Аз останах най-впечатлена от дърворезбата, тя има специално местенце в моето сърце и много се възхищавам на хора, които продължават този занаят.
И изобщо не съм съгласна с това, че си се отказал от нея, защото веднъж, навлязъл ли си в по-дълбоки води, връщане назад няма, ти си го носиш в себе си.

Последно редактирано:
Аз останах най-впечатлена от дърворезбата, тя има специално местенце в моето сърце и много се възхищавам на хора, които продължават този занаят.
И изобщо не съм съгласна с това, че си се отказал от нея, защото веднъж, навлязъл ли си в по-дълбоки води, връщане назад няма, ти си го носиш със себе си.

Тези рамки хич не ги гледай, защото не са направени изобщо както трябва, демек набързо с теслата...:D
Оказа се, че тук резбата има мн. почитатели, а честно казано ръцете ме сърбят да подялкам..;) В този ред на мисли реших, да почна да отделям по малко време и за това.. Даже пуснах оферта за резбовани рамки, ама като направя поне 1-2 за моите гоблени (които така си стоят в чекмеджето), ще ги снимам и ще ги кача тук. Ако някой ги хареса, ще му направя..

Последно редактирано:
И пак покрай темата, понеже става дума за естетика и разни такива неща, направих снимки на една къщичка от борови клонки и шишарки, която си направих преди няколко години и която използмам като допълнение към коледната украса. Поставям я под елхата и изглежда чудесно, особено като и светнат прозорчетата в червено и зелено на фона на приглушената светлина в хола...;) Създава страхотен уют!!!

Това са гоблените които бих ушила и аз ,всичко е прекрасно :clap: а за рамките....какво да кажа ,прави ги поне за себе си като хоби ,не за поминък ,защото са прекрасни :thumbup:

Благодаря за добрите оценки! А пък за рамките пуснах тема и предложих, който иска да му дялкам, ама няма интерес или явно се уплашиха от цената.. Ато си е мн. работа и не става за ден два... Имах предвид нещо от този сорт:

Къщичките са невероятни!!!
Поздравления и за колекцията гоблени-всичко е страхотно!Браво!
:clap:

Няма да ме има няколко дни и пожелавам на всички един слънчев уикенд и весело изкарване на Великденските празници! И да не се прекалява с агнешкото..;)

Благодаря за добрите оценки! А пък за рамките пуснах тема и предложих, който иска да му дялкам, ама няма интерес или явно се уплашиха от цената.. Ато си е мн. работа и не става за ден два... Имах предвид нещо от този сорт:

Видях темата,там не си показал нито една рамка ,как искаш да ги харесат като не са ги видели ? А за цената ....не казвам че е голяма но аз не бих могла да си го позволя за момента ,колкото и да ми харесват :(

Мили Боже!!! Толкова красоти и само за една година!!! И то от КОЛЕГА- гобленар! Отивам в най-тъмното ъгълче да се срамувам.... Прекрасни са всичките ти гоблени и дърворезбата, и къщичките и... Абе шапка ти свалям!::loveglasses:::clap::clap:

Ми цяла зима нямаше кво да се прави и така... А два от гоблените ми бяха на половина ушити от преди и сега им дойде реда..

Голям шамар ни удари:DПрекрасни са всичките но най много ми хареса този с кученцето и детето .Били споделил на коя фирма е .А ако споделиш схемата ще бъда благодарна.Малеееееее колко съм нахална.:(

Назад