murr, великолепен гоблен и космическа скорост.:clap: Възхитена съм:kissyou:
Разбрах, че си имала проблем с дупка на гоблена. Моля те, сподели как го поправи, защото при мен на един голям гоблен се получи скъсване на нишки от безопасна игла.:-|
Ти си моята гордост и сбъдната мечта - от две години си точа иглите за тази карта - разкошен гоблен! Браво Таня, наистина си заслужва труда! Добре че си ти да я видя в цялата и красота!
Ехааааа, страхотен се получава искам да споделя , че и аз се захванах с тази красота благодарение точно на теб ти си едно страхотно вдъхновение за всички гобленарки надявам се скоро да го видим и в пълната му прелест , пък и аз ще се похваля като понапредна малко
:kissyou::kissyou::kissyou:
Благодаря ви за това че ме стимулирате да не го оставя. Искренно се надявам до края на Април да е готов, че следващите два вече са набелязани и почти готови за започване
kaliopa29, хайде покажи докъде си стигнала :gipsy:
murr, почти нищо не съм направила , началото на април имам изпит и сега чета, но като мине се хващам сериозно и тогава задължително ще се похваля а я кажи кои са следващите ти бъдещи завоевания, много любопитно ми стана