HAED 107 Old World Map

• Началник на темата Началник на темата murr
  • Начална дата Начална дата
Чудеснааааааааааааааа, а за скоростта ти въобще няма да отварям дума :clap::clap::clap::clap:

murr, великолепен гоблен и космическа скорост.:clap: Възхитена съм:kissyou:
Разбрах, че си имала проблем с дупка на гоблена. Моля те, сподели как го поправи, защото при мен на един голям гоблен се получи скъсване на нишки от безопасна игла.:-|

Невероятно красив гоблен :clap:,много ми допадна , а и доста бързо напредваш:clap:

Браво !!!!

Без дъх и пълни очи !:idea: Супер ,невероятен е станал . Който го може го може !:clap:

Наистина , невероятно красив е гоблена! На финала си вече, скоро ще притежаваш уникат.

Ще го видим в Бургас ! Като гледам каква скорост... Нямам търпение да го видя на живо, на националната!:kissyou:

Ти си моята гордост и сбъдната мечта - от две години си точа иглите за тази карта - разкошен гоблен! Браво Таня, наистина си заслужва труда! Добре че си ти да я видя в цялата и красота!

Ехааааа, страхотен се получава :) искам да споделя , че и аз се захванах с тази красота благодарение точно на теб :) ти си едно страхотно вдъхновение за всички гобленарки :) надявам се скоро да го видим и в пълната му прелест , пък и аз ще се похваля като понапредна малко :)

:kissyou::kissyou::kissyou:
Благодаря ви за това че ме стимулирате да не го оставя. Искренно се надявам до края на Април да е готов, че следващите два вече са набелязани и почти готови за започване:D

kaliopa29, хайде покажи докъде си стигнала :gipsy:

murr, почти нищо не съм направила , началото на април имам изпит и сега чета, но като мине се хващам сериозно и тогава задължително ще се похваля :) а я кажи кои са следващите ти бъдещи завоевания, много любопитно ми стана :)

Благодаря ви момичета за подкрепата:kissyou:

След 13 месеца и перипети ето го и финала:smokin:

Утре ще се опитам да го смимам на дневна светлина:-|

Ех,Таня ,прекрасен е!Много искам да го видя.На всяка цена го донеси на следващата среща!
Поздравления!!!

Много работа и труд си вложила, резултата е впепчатляващ. Поздравления.:clap::clap::clap:

Назад