Лили 1 Май 2011 #44 Лелееееееее каква красота.Ще ме запалиш ти да го шия разбрасе.Много е свежо наситени цветове :idea: направо прекрасно.
Лелееееееее каква красота.Ще ме запалиш ти да го шия разбрасе.Много е свежо наситени цветове :idea: направо прекрасно.
vania.kaimska 1 Май 2011 #45 Mnogo dodre se polu4ava.Q kagi kakvi razmeri e.Kato gledam ne e mn malyk
Val4e 1 Май 2011 #46 vania.kaimska каза: Mnogo dodre se polu4ava.Q kagi kakvi razmeri e.Kato gledam ne e mn malyk Кликнете, за да разширите... 32 на 49 см е, не е малък:idea:
vania.kaimska каза: Mnogo dodre se polu4ava.Q kagi kakvi razmeri e.Kato gledam ne e mn malyk Кликнете, за да разширите... 32 на 49 см е, не е малък:idea:
van4e_to 8 Юни 2011 #48 Валче, имам чувството, че си взела четка и боички и си рисувала върху панамата! Много, ама много красиво става! Дерзай!:kissyou::kissyou::clap:
Валче, имам чувството, че си взела четка и боички и си рисувала върху панамата! Много, ама много красиво става! Дерзай!:kissyou::kissyou::clap:
matcata 8 Юни 2011 #50 Разкошно е :loveglasses:Като приказка е,направо нямам думи, колко е хубаво:clap::loveglasses:
F fanivarna 9 Юни 2011 #55 много красиви цветове има гоблена няма начин да не стане като приказка успех до края :loveglasses::clap:
много красиви цветове има гоблена няма начин да не стане като приказка успех до края :loveglasses::clap:
dudka_85 9 Юни 2011 #56 Чудесен е,много наситени цветове.Продължавай все така да си го шиеш,накрая ще имаш невероятно бижу!
sianie35 Гобленар 9 Юни 2011 #58 Направо грее този гоблен, като приказка е!Много искам да го видя завършен..:clap:
TDK 9 Юни 2011 #59 Красота и изящество!:clap::clap::clap: Завиждам ти за невероятното удоволствие, с което шиеш тази красота!
Красота и изящество!:clap::clap::clap: Завиждам ти за невероятното удоволствие, с което шиеш тази красота!