Въпрос към модераторите?

• Началник на темата Началник на темата pep-4o
  • Начална дата Начална дата
<Въпроси и отговори~Въпрос към модераторите

Извинете ме но от сутринта се опитвам да си кача АВАТАР от компютъра,защото исках да га сменя-не става .Пише че е обновен а като вляза в форума влизам без аватар.От аватарите в галерията става а от моят комп. не.В мен ли е проблема Моля

Нещо не е наред!

Доста време бях ангажирана и не съм влизала във форума.Днес доста време се "разкарвах" и него,но не отварям/не виждам/нито една картинка от нито една тема!Дали пак аз нещо обърках или има проблем?Толкова исках да разгледам темата за цветята,за заявките за м.април,но само номерата на снимките,а самите снимки къде са? :cry:

ЗАЩО НЕ МОГА?

ЗАЩО НЯМАМ ПРАВО ДА ДАВАМ ЗАЯВКА ЗА БЕЗПЛАТНИ СХЕМИ ЗА МЕСЕЦ МАЙ

katya, темата за месец Май не е заключена
можете да пишете свободно в нея.

и аз да попитам има прикачени картинки които са със червено Х защо не мога да ги отварям при мен ли е проблема :?:

отсъствам

Ще отсъствам от 25.06 до 02.09.2006г
няма да влизам в интернет . :cry:
това има ли значение :?:

katya, профила ви ще продължи да съществува
независимо, че няма да можете да влизате във форума за
определен период от време.
:)

въпроси

Ще задам и аз въпроси.Защо не мога да качвам емотиконки в съобщенията си?Когато кликна върху някоя, спират да се движат,но не излиза нито еквивалентен надпис ,нито в съобщението се вижда.Защо не мога да пиша съобщения чрез Музилата.Влизам само чрез Експлоръра.Помогнете ми ,моля.Предворително благодаря.

Искам да попитам модераторите как да си оправя снимките, които искам да си сложа в личната галерия, защото вече на два пъти опитвам, но не успявам.
До тях пише редакция - намалила съм им размерите, но все нещо не се получава - сигурно аз бъркам някъде и моля за помощ.
Благодаря Ви предварително.

doni, кое е потребителско ви име за галериите?
(паролата не ми е нужна)

Извинявам се за създаденото главоболие, но днес след като смених размера на снимките - първоначално пак ми се изписваше редакция и аз реших, че немога да се оправя. С искренни благодарности и пожелания за усмихната вечер.

doni, това е защото при промяна на информацията на някой от вече качените ви гоблени (както в случая размера), той преминава в режим на изчакване за кратък период от време.

това е, няма причина за тревога. :wink:
Приятна вечер и на вас!

iasi, гоблен на месеца този път е "Щастливото завръщане" :wink:

:? при мен само името е променено, а иначе виждам "Венецианската маска" :shock:

iasi, браузъра ти е кеширал старото изображение.
Натисни едновременно CTRL+F5, за да ти се изчисти кеша.

Masha

:hello: Oт два дена не получавам картините, които другите форумци качват, а само х-чета.Доста съм зле с техниката, но мисля, че нещо не е наред сигурно при мене, защото те си комуникират помежду си.Бихте ли могли да ми отговорите, за да търся причината - дали вината е при мене или в сървъра, както беше преди известно време.Благодаря.

Назад