1613The flower seller

• Началник на темата Началник на темата ира
  • Начална дата Начална дата
Радвам се на всяко ново и различно нещо, което се появява- браво за труда и чакам с нетърпение нове етапче!

благодаря за подкрепата ,която ми оказвате.и аз с нетърпение очаквам етапи от G.K.
rodich-това е по-скоро 1/6 от гоблена

Такава красота направо не съм очаквала. :clap::clap: Още малко и да я пропусна! За темпото направо ти завиждам. Давай, надявам се, че шиеш с голямо удоволствие!:kissyou:

Момичета,това е следващия етап,който ми отне повече време от предвиденото.Кошницата с цветята е кошмарна ,но резултата си струва.Само че снимките са мн. лоши

Останах без думи - много харесвам този гоблен и се възхищавам на упоритостта ти:clap::clap:

.

Възхищашам се на търпението ти!Но крайният резултат винаги оправдава всичко.:clap::clap::clap:Става прекрасен.

Много е красиво! :clap: Такива ярки и наситени цветове, виждат се всички детайли, просто е прелест.....:kissyou: Успех!

Откога чакам етап,а за малко да го пропусна.Страхотен е!Много,много ми харесва!:clap:

Благодаря за милите думи.Много ме стимулирате,много ме радват и вашите етапи,моля показвайте по-често.

Ауууу не-ве-ро-ятен резултат :clap: много ми хареса, браво момиче!
Избора на гоблен също е шест точки :thumbup: ще следя етапите със интерес
А колко бързо напредваш само!!!!Сподели тайната моляте?Ира по-колко листа успяваш да ушиеш на месец?

Последно редактирано:
Ами един ред схеми е от 11 листа.Средно 3 месеца шия 1 ред, значи по 3 и1/2 листа на месец (е не е чак толкова бързо колкото ми се иска)

Здравейте момичета.Темата ми е хванала паяжина,време е да поразчистя:показвам поредния етап.Остават ми около 20 листа.Вече се замислям кой ще е следващия (естествено,че ще е Г.К. -за други вече нямам очи)

Назад