Моята нова страст- 3D embroidery и Ribbon embroidery

• Началник на темата Началник на темата kafqwoochka
  • Начална дата Начална дата
Е на това му се казва талант...чудни неща си изработила !
Благодаря за споделената красота!!!:clap:

:clap: Много красива роза, и моята трябваше да стане такава, но уви не е:uhhhh:

Лелееееее.страхотни сте и ви благодаря от сърце!:kissyou: А аз се засрамих,че не съм влизала отдавна тук,но сега ще ви покажа нещо новичко и шареничко за Великден, с молба за прошка:idea:!

023065583-big.jpg

ДРашкова,страхотна роза:clap:!!! по-вече от перфектна е! А за болките в пръстите-така е.И аз ги имам.Но може би ще намалеят,ако предварително правите дупка в плата с шило,както се изхитрих и аз.
И си направете албумче ,за да могат всички да видят красотата,която творите!
Ако имате въпроси,насреща съм!
И тук ще видите пролетния ми тишлайфер с пеперуди:

http://diva-edel-art.blogspot.com/2011/04/2.html
В неделя е Цветница-забавлявайте се много ,а на именниците-честито и много късмет през годината!

:clap::clap:Красота. Нямам думи да изразя възхищението си. :loveglasses:Винаги поглеждам страничката ти, когато ми се иска да се нагледам на изящество и добър вкус, а и нещо което аз не бих могла да направя.:clap::kissyou:

kafqwoochka бъди сигурна, че ще задавам въпроси... много се запалих по тези лентички... :)
Това с шилото ме е малко страх да не би да се скъса плата, но виждам, че в клипчетата от които се уча също бодят с шило явно не е толкова страшно. :)
Розата не трябваше да я пляскам в твоята страничка, но се надявах за съвет, дали не бъркам някъде.

Благодарение на новите ти творби усетих пролетното настроение въпреки, че невън си е жив студ. :clap:

Д.Рашкова, не ми пречи, че розата ти е в моята тема, но така ще събирам овациите аз :idea:, а мисля, че е хубаво да си ги получиш ти самата, защото си се сравила чудесно!:clap:
Колкото до шилото, не се притеснявай, страха е само в главата ти, но я си помисли, колко гоелеми и дебели игли за бродерия има, те увреждат ли плата??! Не! Така, че смело, ръцете са ти нужни за дълго още!:kissyou:

Великденската ти творба е страхотна, както обикновено! Другото за съжаление не успявам да го видя. :kissyou:

За пръв път да отворя блога ти- много съм щастлива! :party: :D
Розата е чудесна! :clap: Обаче видях и още нещо, което просто няма как да не отбележа, че е страхотно- залез в каменната равнина! :eek:

:clap: !!!

:clap: Много е красива, браво..... а аз само плакна окото тук таме.....

Назад