Моята нова страст- 3D embroidery и Ribbon embroidery

• Началник на темата Началник на темата kafqwoochka
  • Начална дата Начална дата
Привет на всички!:kissyou:
Много отдавна не съм писала,а още по вече никога не съм предполагала,че ще мога да се впиша в тема за бродиране!:idea:Обаче новата ми страст така ме е уплела в мрежата си,че от два месеца вече съм нейна пленница.И понеже вие бяхте страшно мили с мен реших да споделя с вас, а ако се окаже,че имам и съмишленници ще е прекрасно:greeneye:!
Та ето последното сътворено от мен нощес в блога ми:

http://diva-edel-art.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html
]
На всички ви усмихнат ден!:kissyou:

Ида, всичко. с което се захващаш е невероятно изпипано.Новата ти страст е чудесна, а за постиженията няма какво да кажа, освен едно голямо БРАВО!!!:clap::clap::clap:

Уникални са отново нещата ти! От няколко часа разглеждам блога ти и не мога да се нагледам и нарадвам на красотата в него . Желая ти цялото здраве, търпение, любов и време на света за да продължаваш да ни радваш по твоя уникален начин!:kissyou: :kissyou: :kissyou:

:clap: Ида, чудесни теменужки! Всичко, което си сътворила е за уважение и доставя много радост!

Безкрайно благодаря за милите ви думи!:kissyou:
В момента правя опит да шия фуксия.Най ме затруднява превода от английски,че не мога да разбера точно до запетайката какво трябва да напавя,за да получа даден вид извивка на лентата,но с времето ,ще ми стане навик да не го разбирам и въпреки това да го правя!:greeneye:
А ето тук е първата бродерия,която направих и от която тръгна всичко-от една розичка...:idea:

022736468-big.jpg

А се получи това:
http://diva-edel-art.blogspot.com/search/label/Ribbon embroidery

И аз те поздравявам за красотите. Трябва много фантазия и творчество, за да сътвориш това. Много ти се възхищавам.:clap::clap::clap:

Значи всичко е било затишие пред буря.Макове,теменужки-при теб пролетта е настъпила и благородно ти завиждам за всички красоти.

Прекрасни творби:clap::clap::clap:,подготвила си се вече и за Великден,а пролетта е дошла при теб с цветните ти творения:kissyou:

Отново прекрасни неща, сътворени от твоите ръце! Притежаваш уникален талант, усет, въображение, всичко е сътворено с много обич, вдъхновение и сръчност! Оставяш всички без думи! :clap: :clap: :clap:

Благодаря ви от сърце!:kissyou:Сами знаете какъв стимулатор за твореца е всяка една добра дума!
Това бродирах от вчера та до 5 сутринта,ама го направих.Ще е калъф за преносима платка -хард диск.
022776347-big.jpg

А тук може да видите любимите ми макове:
http://diva-edel-art.blogspot.com/2011/03/blog-post_06.html

Нещата ти са от хубави, по-хубави! Отлично си се справила с бродерията с ленти и още по-добре с оформлението!

За съжаление не мога да отворя блога ти :cry: и успях да видя само две-три неща. Представям си обаче какъв разкош си сътворила. Но ще намеря начин да ги разгледам :hehe:
Поздравления за новата ти страст Ида! :kissyou:

п.с. Разгледах ги с помоща на една приятелка! Какво да кажа освен разкош!!! И да те поздравя и пожелая още повече идеи за новата страст

Последно редактирано:
Първи опит в бродерията с ленти

Това е първия ми опит в бродерията с ленти. Отдавна ме впечатли, а сега имам повод и да го пробвам - подарък за приятелка.
Аз си го харесвам, обаче пръстчетата ми не са много доволни от тези неистови опити да промушиш лентата през плата. Може би защото го правя върху плат, а не върху панама. Втория опит се надявам да е по-добър и по-малко болезнен :greeneye:

kafqwoochka имаш страхотни произведения на изкуството :blueflow:

kafqwoochka, така да ми харесаха фуксиите и слънчогледите!!! :clap::clap::clap:
Съчетанието бродерия и куилт ми допадна, мисля да пробвам... :idea:
DRashkova, много впечатляващ подарък се направила. Пръстчета ще ти простят за тази красота.

"Изтекоха ми очите" по красотите, които си създала.:idea:

Разкошни са!
Гледах клипчета, пробвах се, но не ми се получава!:(
А при теб резултатът е повече от перфектен!:clap::clap::clap:

Назад