van4e_to 25 Април 2011 #41 TDK каза: Да се отчета с поредният етап! Надявах се да ме погледне, но за жалост тя е със затворени очички! Кликнете, за да разширите... Танче, хич да не ти пука! Тя така е унесена в танца, че хич не мисли за нас! Ама пък ние ще я гледаме, много е красива и чувствена! А за черната панама направо ти завиждам, аз така и не съм се престрашила все още да ушия нещо на такава панама!
TDK каза: Да се отчета с поредният етап! Надявах се да ме погледне, но за жалост тя е със затворени очички! Кликнете, за да разширите... Танче, хич да не ти пука! Тя така е унесена в танца, че хич не мисли за нас! Ама пък ние ще я гледаме, много е красива и чувствена! А за черната панама направо ти завиждам, аз така и не съм се престрашила все още да ушия нещо на такава панама!
K katq1953 14 Февруари 2012 #43 испанка колежке наистина гоблена е прекрасен но аз не мога да си представя каква трябва да е рамката му затова ако си го сложила в рамка моля покажи
испанка колежке наистина гоблена е прекрасен но аз не мога да си представя каква трябва да е рамката му затова ако си го сложила в рамка моля покажи
galja 17 Февруари 2012 #44 отново поредния шедьовър ушит от теб....:clap: Кога ли и аз ще се прастраша за черната панама