TDK - "Испанска танцьорка"

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Lanarte-35073_Spanish Dancer

ПЪРВИЯТ ми оригинален гоблен на Ланарте.

ПЪРВИЯТ ми гоблен на черна панама.

И за да е пълна програмата – многоооо черен конец на черна панама.:(

:idea::clap:Чудесен избор,въпреки многото черно си напреднала много,ще следя с интерес продължението...

:clap::clap::clap:Щом е и оригинал ще стане прекрасен гоблен:loveglasses:Много я харесвам тази Испанка

:thumbup:Айдее, поредното предизвикателство!
Я, че то 1/3 готов, явно комбинацията черна панама/черен конец е била отбой!:idea:

:clap:поздравление само когато го переш внимавай да не направиш грешката на Ata :kissyou:

Моля те да споделиш? Това съм го пропуснала.
Какво не трябва да правя?

Ами ,това че прах със сапун и то сапунисвах здраво:D,оставих я да изсъхне и отидох на работа и прибирайки се изпаднах в шок.....беше отвратително избеляла,но я опънах на фазера,какво да я правя,избеляла неизбеляла и когато Жужа ме светна,че се е получило така от сапуна,преди да я занеса за рамка няколко пъти я минах с мокри кърпички и като че ли и под стъклото вече не е зле:D Говоря за панамата, на бродерията и нямаше нищо.

Но при теб сигурно няма да има проблем,гоблена ти е оригинален ,а аз ших на Орхидея.И това има значение,защото друг гоблен прах по същия начин, но беше с немска панама и нямах проблем.

Последно редактирано:
Таня, ти какво се оплакваш, ами ти си го ушила до половината - ето на стигнала си до кръста и, остава една глава и едно ветрило и готов. За прането не се безпокой - прати го да го изпера. :kissyou:

Прекрасен е, започнала си отново невероятен гоблен, на черна панама не се шие чак толкова зле, такъв майстор като теб ще се пребори и с това. Спорна работа и да я покажеш като стигнеш до врата!

Въобще не си личи, че е за първи път :kissyou:А и момичетата правилно са ти казали, то 1/3 е готова, остават само 2/3 :D:kissyou:

Танюша,я кажи на работа да не шиеш тайно или си в отпуска-кога го почна кога уши толкоз много.Само дето се жалваш,че на черна панама се шие трудно с черен конец-ти явно си мазохистка и с трудните неща се справяш по-бързо.

Танче,поздравления!Този гоблен много го харесвам:loveglasses:
Справяш се повече от прекрасно!:clap:Успех:kissyou:

На тази мацка и аз съм й хвърлила мерака,имам схемата,даже съм я изпринтила,още малко като погледам тук етапите и ще взема да я подхвана:)

Поздравления за започнатия гоблен :clap::clap:
Вярвам, че ти е трудно да го шиеш, но пък си заслужава.:thumbup:
Прекрасен е! Ще следя с интерес етапите!

невероятна е майка също я ше почти не и остана пожелавам ти успех и мисли какво ще е следващото ти творение

Момичета, много ви благодаря за добрите пожелания!:kissyou::kissyou::kissyou:

Гобленът поне до сега не е труден. Трудно ми е, че шия на черна панама с черен конец на лампа. И много трудно се вижда. Сигурно от време на време прескачам по някое кръстче, но с тези чернилки се надявам много, много да не се забелязва!

А сега имам и друг стимул да засиля доколкото мога темпото!

Получих от Украйна четири прекрасни дами-сезони за мъниста!
Но тъй като си имам лично правило - шия само по един гоблен и започвам нов само при свършването му!

Та с една дума имам стимул!

Танче наистина това си е стимул. А за правилото ти и аз бях така в началото и по-бързо шиех гоблените, сега пак съм решила вече никакво отклонение от пътя. А испанката ще стане чудо!

Назад