Гоблените на Мера

• Началник на темата Началник на темата Мера
  • Начална дата Начална дата
Имаш страхотна колекция! Браво! :clap::clap::clap:

След две години /шия предимно зимата/ и много единични бодове успях да го завърша и бързам да Ви го покажа.

Мера, имаш хубави гоблени. Пейзажа е много нежен - готова комплектовка ли е или схема от форума /бих искала да го ушия/. Ще чакам следващия ти проект.:clap:

Страхотно красиво! Колко цвята са? Само зимата ли шиеш? Тогава доста бързо си го завършила браво!!!

Гоблена е с около 70 цвята,моя комплектовка ,ших го на Аида 14.Преди време го видях ушит от Sevda,много го харесах , тя за щастие публикува схемата и аз се реших да пробвам.Това е най-трудния който до сега съм шила,но съм доволна от резултата.

Уважавам избора ти на гоблени!От нежните тонове на дамата и параклисът ,до ярките ,дръзки краски при цветята ...и всички са прекрасни!

Благодаря на всички за хубавите думи, трогнахте ме. И като децата да се похваля и с рамката.

Тази рамка -паспарту създава дълбочина и като че ли ни подготвя да се пренесем в другия ,приказен свят на картината!Много красиво...!:clap::clap::clap:

Нестандартно и много интересно нещо се заформя. Не съм го виждала този гоблен. Наистина много е различен от нещата, които повечето шием. А тези очи от златната рамка ще пронизват всеки, който погледне картината. Добър избор! Те на Леврон не се шият лесно гоблените. Аз бях почнала един, схемата беше с едни такива особени знаци, сливащи се, не можах да го изтърпя и го подарих на приятелка. Та, твоите знаци поне нормални ли са? И колко е голям този гоблен ми е интересно?

Назад