радост за очи

• Началник на темата Началник на темата kaluga
  • Начална дата Начална дата
Невероятно!!!! :clap::clap::clap:
Във възторг съм!!!
Браво и за органайзера-колко просто и удобно :clap:

Разкажи повече за Вестфалската воденица- конци комплектовка...Трудя се над моята вече 6 год. Нещо не ми харесват конците. Но ти ще ме амбицираш да я завърша.

ших казанлъшки комплект....малко "не четлива"картина получисе,в смисл че не се преливат хубово цветове и не са ясни детайли(тази сива кула на заден план не ми е ясна), но на стена изглежда добре.Когато я ших още не съм видяла такива схеми като на Golden kite и подобни.....

kaluga, привет! Много ми е приятно да се запозная с тебе (моля за извинение, че веднага минавам на "ти"). Съжалявам, че едва сега надниквам в твоята страничка и виждам, че вече си търсила и намерила схемата на прекрасния гоблен, който шиеш в момента. Искрено се възхищавам на прекрасните и големи картини, които си ушила. :clap::clap:
Предполагам, че и за тебе шиенето на гоблени не е само удоволствие, но и отвлича от ежедневните грижи и зарежда с положителна енергия за бъдещето.
Тъй като и аз съм от Стара Загора, много бих се радвала да се запознаем на някоя от срещите, които организираме. Искам да изразя възхищение не само от всичките ти гоблени, а и от този на ГК, който шиеш в момента. Скоростта, с която го шиеш направо ме удивява. :clap::kissyou:
Удачи и легких крестиков.

Последно редактирано:
Много хубава колекция! Страшно много ми харесаха иконите - не съм виждала такива!Поздрави за всичко сътворено и успех!:D:clap::D

Внушителна, стилна и мнго красива колекция. От гоблени, които са със степен на трудност, някъде над "майстор".
С огромно удоволствие ти разгледах творчеството. И се връщах, пак, и пак...:clap::clap::clap:

Невероятна колекция си създала за своя дом, поздравявам те.
Желая ти успех за новто ти начинание. :kissyou:

Назад