Колекция гоблени

• Началник на темата Началник на темата Радос
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
за да видиш схемата първо трябва на влезеш в сайта с паролата си .После пак кликни на дадения линк и ако имаш 400 точки или каквото са там можеш да я свалиш

Astrelaan каза:
за да видиш схемата първо трябва на влезеш в сайта с паролата си .После пак кликни на дадения линк и ако имаш 400 точки или каквото са там можеш да я свалиш
Да влязох в сайта с паролата ,но това с точките нещо не се получава

трябва да се прикачат в сайта схеми,които все още ги няма там.Да се благодари при всяка свалена или несвалена схема.:)Да се пращат схеми на тези дето търсят.Просто казано,да не си само консуматор

Astrelaan каза:
трябва да се прикачат в сайта схеми,които все още ги няма там.Да се благодари при всяка свалена или несвалена схема.:)Да се пращат схеми на тези дето търсят.Просто казано,да не си само консуматор
но става баааааааааавно та чак ядно :twisted:
Впрочем на форума "ДЕВИЧНИК" всеки ден дават директни линкове на някой от схемите за китайските сайтове и там можете да си свалите някой. Можете да помолите някой с повече "виртуальное очки" да ви свали схемата. Трябва обаче да сте регистрирани в "ДЕВИЧНИК".
http://www.devichnik.ru/forums/index.php?sid=15924312952b96bded0cc2012fe767eb

Аз се опитах два илио три пъти да напиша там нещо и не стана. Има само три бутона, и не става с нито един. OK ??? Submit - според мен трябва да е това; Preview мисля с него се преглжда съобщението, но и това не става; и reset - и то нищо не направи :(

Опа! Днес взе, че стана :yes: -- това е поправка 5 мин по-късно :)

Приятели ми изпратиха няколко чудесни пейзажа , това е един от тях . Ако желаете схемата в ЛС

Бамби - свалих схемите на гоблена с FlachGet - наистина ми трябваше около 1 час - но моят компютър е стар, а днес Интернета - много бавен. Ако не можеш да ги свалиш - пиши.

Ducky,

много ме впечатлиха двата гоблена които си показала "ваза с рози на Реноар" и Bodegon de flores ако имаш възможност би ли ми пратила схеми или линкове на mail:radiosc@bs.spnet.net

Blagodaria

Статус
Not open for further replies.
Назад