Колекция гоблени

• Началник на темата Началник на темата Радос
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
1095795035673.jpg

http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=53210&ob=0

Ами,от 2-3 дена съм се заровила в един руски сайт и каквото ми хареса веднага го слагам тук.Старая се да има различни неща,за различните вкусове. :lady: :)

Много е красив,но когато влеза в саита ми иска име и парола.аз опитах да се регистрирам вече два пъти,но все не става.Можеш ли да качиш cxемата тук :rezando: :rezando: :rezando:

Добро утро на всички
Гоблена е чудесен но аз лично не можах да разбера къде точно са в тоз сайт и тези ероглифи.................... Рени :?:

Mного хубав гоблен но ужасно труден :(

за да изтеглите схемата през линка който е дала Аlmageja трябва да имате регистрация

Не е толкова трудно да се регистрирате. Просто иска повече търпение...но после резултата е чудесен :idea:

Здравейте
Регистрирах се успешно но никак не мога да открия къде са гоблените и схемите Като натисна на JPG излиза съвсем друго собственните им снимки и един куп йероглифи :cry: Помогнете ми моля......... Рени

Здравейте Най сетне успях да я сваля схемата но не знам как да Ви я кача тук
Помогнете ми .Рени

Здравейте! Аз съм нова, но разгледах форума и съм много щастлива, че ви открих![/img]

zdrawejte otnowo, az pak kym fantasmagorichnite neshta

almageja каза:
А това дали ще ви хареса :?
2005070215475010796.jpg

almageja towa e mnogo iako, no za syjelenie ne moga da wlezna w stranicata :cry: :cry: :cry:
niakolko pyti se registriram, no wse ne moga da se logna... a i majmunkite neshto trudno razbiram.... :( :(
molia ako mojesh mi izprati po mail shemata... :?:
shte sym wi monogo blagodarna

Незная защо но това ми прилича на картина рисувана на компютър, дъщеря ми има една програма с която се постигат подобни ефекти.Съмнявам се ,че ако се уше тази картинка на гоблен би се получил същия ефект.Сигорно този който е създал подобен гоблен има и някакви по спецялни конци защото аз поне не виждам как бихме шили с конците които са на нашия пазар. :yes:

Търся схемата на "Guardian of the Sea". Ако сте я срещали някъде в нета, моля помогнете. Благодаря предварително. :lady:

Името ми говори нещо, но защо не се регистрираш и не прикачиш картинка или линк към картинка за да се ориентираме по-добре?

Статус
Not open for further replies.
Назад