Нова група

• Началник на темата Началник на темата decor
  • Начална дата Начална дата
Днес, ние момичетата от Пазарджик, след всеобщо единодушие приехме предложението на Златка групата ни да се нарича "Кошерът" а ние естествено сме пчеличките. Така, че след "Кокошкарника" но софиянки и ние вече си имаме име.

Браво,след кокошчици и пеперудки във форума вече си имаме и пчелички-нали се досещате,че ще трябва да показвате най-много ушити неща.

:D:D:D Тази картинка от Малекс би била подходящо лого на групата.Дали да опитаме на направим схемичка:D

Нали се казва "работлив като пчела",следователно трябва най много да шиете,за да си заслужите прозвището пчелички-не съм ли права?

Картинката на Малекс наистина е страхотна, само където двете търтейчета малко ме смущават, има ли търтейче нещата не вървят на добре :greeneye:

Честито!
dcfb9586dc6bt.jpg
[/URL][/IMG]

Поздравления за Кокошарника и Пчеличките и от мен! Пожелавам Ви бързина на ръчичките и свежи идеи в главичките!!!

Браво момичета! :clap: Много хубаво име сте избрали на групата си.
Я да видим какво се получи до тук-
На първо място слагам софиянки,че те поеха тази инициатива
1. Софийските кокошчици.
2. Варненските пеперудки.
3. Пловдивските кокони.
4. Търновските болярки.
5. Пазарджишките пчелички.

Кои са следващите?:confused: Хайде бургаските.....чайки може би... сливенските.... воеводки?! За плевенчанки,видинчанки, добричлийки, шуменки и всички останали не можах да измисля, но съм сигурна че те включително Бургас и Сливен най-добре ще се определят. :kissyou:
Ама, че весел форум станахме. :D

Харесва ми да съм пчеличка.Е,ще трябва много да работя,ама и жило си имам,а освен това ще побръмчавам-тоест помрънквам от време на време!Пазарджиклийки - радвам се за общия ни кошер!

Аз като "болярка-гобленарка" да си кажа,че болярките са миндер-кокони и не можете да очаквате особена производителностот нас ,а само стил и красота.:D:kissyou:

Браво момичета! :clap: Много хубаво име сте избрали на групата си.
Я да видим какво се получи до тук-
На първо място слагам софиянки,че те поеха тази инициатива
1. Софийските кокошчици.
2. Варненските пеперудки.
3. Пловдивските кокони.
4. Търновските болярки.
5. Пазарджишките пчелички.

Кои са следващите?:confused: Хайде бургаските.....чайки може би... сливенските.... воеводки?! За плевенчанки,видинчанки, добричлийки, шуменки и всички останали не можах да измисля, но съм сигурна че те включително Бургас и Сливен най-добре ще се определят. :kissyou:
Ама, че весел форум станахме. :D

Това за ВОЕВОДКИТЕ ми хареса, че с КАЛИНКИТЕ нещо има доста асоциации ...:D

Назад