Golden Kite-Tea party 1396

Малииии докато стигна до там........
Виждате ли долу в десния ъгъл,как има една кафяво/червена лента.Хич ама хич не се връзва,и сега като го видях ушито на моя гоблен се досетих,че там вероятно е бил подписа на автора на картината.:DЩе ми се да си го поправя със зелени цветове,ама не се наемам то едно зелено ли е.........:kissyou:

Лелеееееее, каква красота!:clap::clap::clap: Успех и търпение до края. :loveglasses:Решителен човек си ,щом се захващаш с такъв голям гоблен!:-|

Пипитка гоблена е прекрасен.А това което е показало момичето е по красиво от картинката.Много са цветовете но като намериш най удобния за теб начин ще се справиш бързо.Успех и че надниквам в твоята страничка.:clap::clap::kissyou:

Не 4е някакъв напредък,но нямах много време.Ама сърбят ме ръцете да покажа как ми се получава:baby:.

Давай смело напред със същия ентусиазъм:clap:
Гобленът си заслужава труда:kissyou:

Както всички гоблени на ГК, и този се получава много добре ! Поздравления за смелостта да го започнеш!!!!

Благодаря ви.Много ми е интересно да шия,въпреки,че става бавно.Но с упоритост много неща се постигат....:kissyou:

Гобленът е невероятен, напредъкът си го бива за ГК. Браво за смелостта да го започнеш, приветствам те в групата на поклонниците на ГК.:clap:
С голямо нетърпение ще следя етапите ти. :kissyou:

Аз имам малко етапченце,не е кой знае какво,но да ви покажа.Не ми остава много време,ама все гледам да боцна по някое редче.:baby:

Браво, започнала си вече роклята. Много ти се радвам, че с такова желание и бързина шиеш. :clap::kissyou:

Хайде, най- трудното мина. Аз на първите два листа сериозно се замислих да го зарежа:confused:. А от тук нататък си е чисто удоволствие. Скороста ти е просто забележителна:clap::clap::clap:. С нетърпение ще чакам да видя продължение.

Аз имам малко етапченце,не е кой знае какво,но да ви покажа.Не ми остава много време,ама все гледам да боцна по някое редче.:baby

Ами то така, редче по редче и гоблена готов.
:clap::clap:И аз много ти се радвам на етапите.Продължавай със същия ентусиазъм и желание.

Назад