Гоблени и други творения на Зара.

Благодаря,момичета:kissyou:Страхувах се,че моите гоблени ще ви изглеждат твърде старомодни.А това е "Кармен".Едно време нямаше антирефлексно стъкло,затова е с отблясъци.

Зара, колекцията ти е чудесна! Заслужаваш :clap::clap::clap: Както повечето от нас и ти си започнала с класика , която не смятам, че е старомодна . Много красота има в нея. Сигурна съм, че скоро ще обогатиш колекцията си и да показваш!:kissyou:

Благодаря:kissyou::kissyou::kissyou:А ето и едни сладки котенца,които много си обичам:

Вече мога да покажа и гобленчето,което уших за пролетната среща.Падна се на Юра,искрено се надявам да й е харесало.

Разгледах снимките от срещата и се чудех на кого е това гобленче:?:
Сега получих отговор............... на Юра не знам, но на мен ми харесва..:clap:

Много даже ми хареса :kissyou:
Майсторски изработен и рамката е подходящо избрана.
Обичам лилавото - така че уцели в десятката :idea:

Много е хубаво!Цветето предполагам е клематис!:clap:Честито, Юра!

Ами аз къде съм дремала,та съм пропуснала това съкровище...Поздрави за чудесната колекция!!!:clap::clap::clap:

Да се похваля със завършването на "Мадам Помпадур".Уших я за втори път,сега искам нещо ново:D

Ееееееееее браво!!!:clap: Завърши я най- после!!!:loveglasses: Голям гоблен като размери и доста време май отне, но е хубав!!!:kissyou:

Браво,мила, уникално търпение имаш-да шиеш такъв голям и труден гоблен два пъти! :clap::clap::clap:

Много хубава "Мадам Помпадур". До сега не я бях виждала ушита. Трудът си заслужава! :clap:

Браво на теб - гоблена е страхотен :clap:
Но не ти пожелавам да го шиеш трети път :D:D:D

Назад