Decor

• Началник на темата Началник на темата decor
  • Начална дата Начална дата
Девойките са напълно завършени и искам да ви кажа, че много им се радвам. И още веднъж благодарности на Гинева и Оля за прекрасния подарък, който ми направиха.

Рамките са в златист сатен , ама защо така безлични стоят на снимките идея си нямам. Еми момичета, представете си ги.

През последните две години направих няколко неща за подарък на любимия и ето, че дойде моментът да ви ги покажа.

Първите два, предполагам са известни на всички, и колкото и да са травиални аз много ги харесвам. Уших ги 1:1 така, че тези миниатюрки станаха с размер 5х5 см.

Последно редактирано:
Рамките на тези двата любимият сам си ги скова и беше много горд със себе си. Показа ми ги по Скайпа и те бяха тема за разговор в продължение на дни. Когато дойдох тук и ги видях за малко не припаднах, сигурно забелязвате, че Света Светлана малко е клюмнала на една страна горката, а от другата се вижда част от панамата. Четейки ужасът в очите ми, ми беше обяснено, че така рамкирана Света Светлана по-етно и естествено си изглеждала.

Последно редактирано:
Любимия явно много те слушка сътворила си му уникални неща:clap::clap::clap: а за шаха нямам думи :thumbup::thumbup:

От кога дебна да видя шаха:idea: супер оформление и останалите са прекрасни :clap:

Голяма красота:clap:, зимните ме грабнаха от пръв поглед:loveglasses:, а дъската за шах.... наистина е уникална:yes:. Просто перфектно:clap:!

Толкова прекрасни неща си натворила, а рамките им са истинска прелест!
:clap::clap::clap::clap::kissyou:

Назад