Е това е!

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
http://radikal.ru/F/s015.radikal.ru/i330/1102/e9/ba127509b369.jpg.html
Представям си ако това коте реши, че конците не са подредени правилно какво "разместване" ще започне!:D
Иначе местенцето е супер. Дай Боже всекиму!
doris Той ( следващия съпруг) и да е дърводелец и да не е - реши ли да го направи - ще го направи. Защото на моя му трябваше година и половина мрънкане да оправи чешмата на двора. Представяш ли си ако пък поискам такова нещо колко време ще трябва да мрънкам.

Не знам дали тук е мястото, но да покажа какво ми спретна моя мъж в помощ на хобито ми. Не шия постоянно на едно и също място и стан не ми е удобен, исках допълнително осветление, лупа за схемата и място за конците, след няколко уточнения и проби се получи това, много ми е удобно и мога да си го влача навсякъде.

Ако не му е мястото тук модераторите могат да почистят.

Не знам дали тук е мястото, но да покажа какво ми спретна моя мъж в помощ на хобито ми. Не шия постоянно на едно и също място и стан не ми е удобен, исках допълнително осветление, лупа за схемата и място за конците, след няколко уточнения и проби се получи това, много ми е удобно и мога да си го влача навсякъде.

вече ти завиждам

Супер е! И аз ти вече ти завиждам:D
Браво на такъв мъж като твоя!

Добре изглеждат, но аз с гергеф не ми е удобно да шия какво остава на стан:confused:, а кутията ми хареса.

Моята нова придобивка

Много е удобно и много бързо свикнах.Сега шия без да се мотая.Предстои ми да си създам моето кътче и да си го изкусурявам:greeneye:

:clap: Поздравления и малко завист :D:hehe:
Явно и в България кътчетата за шиене добиват популярност! Ставаме все по-добри и по-добри!

Назад