Честит юбилей на NIA

• Началник на темата Началник на темата moni2111
  • Начална дата Начална дата
Грижи и неволи забрави,
с усмивка празника си посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!:blueflow:

Последно редактирано:
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ МИЛА NIA!!!

predmet-15.gif

http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A&feature=related

Цветя, шампанско,обич от най-близките хора да се леят в този ден за теб!Бъди щастлива ,празнувай и забрави на колко ставаш днес!Годините минават ,но ние не остаряваме ,а помъдряваме и това трябва да ни радва!Другото са предрасъдъци!Здраве и успехи ти пожелавам и букет от най-любимите ти хора да са с тебе този ден!Бъди все така усмихната и лъчезарна!:kissyou::wine:

Честит Празник!Да си жива и здрава и през тази година да се радваш на още едно внуче!

Щастливо начало на деня благодарение на всички вас! Щастлива съм ,че ви имам скъпи мои приятели!Искрено ви благодаря за хубавите пожелания! Нека те да ви се връщат и на вас.
Годините не ги броя. Пожелавам си само да съм здрава,че това е най-голямото богатство, всичко останало е част от пейзажа.

Почерпете се за мое здраве.

Честит рожден ден, мила Ния!
Желая ти много,много здраве, любов и късмет, за да имаш време и мерак за всичко останало!
И за да си още дълги години с близките си и с нас, разбира се!
:kissyou: Целувам те много! :kissyou:

Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си, желая ти щастие, за да се радваш на малките неща в живота, любов ти желая, за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет, за да те сполетят само хубави моменти! Честит рожден ден и Наздраве Ния!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ !
С пожелание за много блясък в очите,
топлина в сърцето и усмивки по лицето!
НАЗДРАВЕ :wine:

Честит юбилей!
Пожелавам ти много усмивки и
добро настроение в този празничен ден!
Бъди много щастлива. Наздраве

Много щастие и усмивки и от мен, мила Ния!
Много споделени семейни радости и много истински приятелства!

Мила НИЯ!
Бъди много здрава, все така енергична, отзивчива и добра и любовта да те следва на всяка твоя крачка!:kissyou::flowerlove::blueflow:

Назад