Честит юбилей на NIA

• Началник на темата Началник на темата moni2111
  • Начална дата Начална дата
Порастнало момиче, честит празник! Поднасям ти цветята с пожелание за здраве, сбъднати мечти и творчески постижения.

Честито! Всичко добро и все напред -творчество и вдъхновение,здраве и късмет!:kissyou::flowerlove::blueflow::flower::rainbow:

rojd07.jpg

Наздраве, Ниа!
:wine::party::flower:

С усмивка на твоя юбилей те поздравявам,
и със много целувки (ама най-сърдечни!)
Много, много здраве аз ти пожелавам,
хиляди успехи, радост, обич - вечни!

da1f647975fd61cacb5e3ed2f8fd3510.gif

Честит Юбилей,Ния!!! От все сърце ти пожелавам едно утро, в което да тръгнеш усмихната, едно рамо, на което да стихнеш тревогите, една любов, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води при хората, една цел - да насочва живота ти, за да бъдеш наистина щастлива!Весел Пазник!
:kissyou::flowerlove:

Нека твоите радости
бъдат толкова много,
колкото са звездите...

Честит празник,Ния!:flowerlove:

1004244rl9qze4wro.jpg

Nia, бъди щастлива с това, което имаш и онова, което търсиш само ще те застига :) Много здраве, късмет и любов ти пожелавам! Весел и с много гости празник! :flowerlove:

поздрав

мила NIA желая ти много здраве,цялата любов на света и усмивката да не слиза все така от лицето ти.:kissyou::flowerlove::flowerlove:

поздрав

мила NIA желая ти много здраве,цялата любов на света и усмивката да не слиза все така от лицето ти.:kissyou::flowerlove::flowerlove:

Знам че има много добри хора!Скъпа Ния ти си една от тях:clap:Прегръщам те и каквото си пожелаеш го умножи по 10 от мен! :flowerlove:

С песен аз те поздравявам
за твоя днешен юбилей.
Към чашата за тост посягам,
наздравица за тебе вдигам,
с нея любов и щастие ти пожелавам
и много здраве в тоз живот! Честит Рожден Ден на една прекрасна жена !Хайде съфорумки -едно колективно наздраве за NIA!

Сърдечни поздрави и от мен за твоя юбилей! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и много обичана!:kissyou:

Чести Рожден Ден и от мене скъпа Ния.Пръсединявам се към всички прекрасни пожелания и ти пожелавам поне полувината от тях да се сбъднат:kissyou::flowerlove:

Назад