Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Уж беше в отпуска, а то какво стана......................
Шила си ............ :gipsy:

Прекрасен е :clap::clap::clap::clap:

невероятна красота ;) и аз много го искам някой ден да си го ушия ама не се знае кога ще е ;) браво струвало си е всяко бодче

100% си заслужават - БРАВОС
аз не бих се наела да шия такова голямо нещо

И тука още едно "Честито"! И съм сигурна, че след като го рамкираш гоблена ще грейне още повече и няма да можеш да му се насладиш. /казвам го от личен опит/ .Съгласна съм, че левроните са трудни за шиене, но за сметка на на това, крайния резултат е приказен, зашеметяващ....:kissyou:

браво да ти е честит, но и аз като теб си задавам въпрос стрували си този тормоз :confused:
шиенето трябва да ти създава удоволствие и отмора ,а не напрежение има и други не по-малко красиви гоблени които не са толкова трудни за шиене но всеки сам си решава -предполагам че следващият няма да е на леврон а вече реши ли какво ще е ?

:clap::clap::clap: Поздравления и от мен за огромния труд и търпение при изработката на този прекрасен гоблен:kissyou:

Страхотен е! Много ми харесва :clap::clap::clap: Заслужавало си е мъките.

Роси гоблена е много красив.Заслужава си големия труд които си положила.Не съжалявай.Но наистина е уникален.А и като знам че след ден ще забравиш всичко и ще се хвърлиш на нещо още по голямо:D направо ти завиждам за търпението и упоритостта.:kissyou::kissyou:

:clap::clap:Поздравления и Честит!:clap::clap::loveglasses:за упоритостта !Всичките Леврони са такива.Много листи и милиони единични бодчета.

Роси, изкуството иска жертви. Доста си се поизмъчила, но пък резултатът е страхотен.Истинска прелест!:clap::clap::clap:

Леврона ми готов !
на моменти изнервяше и след като го завърших , още не мога да преценя , заслужават ли си труда тези "мазохистични" гоблени.[/url]

Заслужава си и още как, на 200%! ПРЕКРАСЕН Е!

И ти влезе в групата на мазохистите! Мила, гарантирам ти, че след един нормален гоблен, отново ще започнеш да търсиш нещо по... или ново предизвикателството!

Герой си ти! :clap:
Признавам си, аз не бих могла да се захвана с такова нещо...

Голяма красота си сътворила,колкото и да е било трудно!:clap:Поздравления !:clap:

Назад