ra4ko75 4 Декември 2012 #61 Цялата ти страничка е приказна, от хубави по-хубави неща си измайсторила.
rostso Модератор 25 Февруари 2013 #65 Мноооого красиви картички!:clap: Хм... за догодина ще взема да "открадна" идеята!
drmagi 5 Март 2013 #68 Много е красива запустялата воденица- това е може би един от любимите ми вилерови гоблени (защото съм го шила два пъти)
Много е красива запустялата воденица- това е може би един от любимите ми вилерови гоблени (защото съм го шила два пъти)
lili49 5 Март 2013 #69 Прекрасен гоблен:clap:.Това е един от любимите ми Вилерови гоблени.Но за съжаление преди години някои си го присвои.
Прекрасен гоблен:clap:.Това е един от любимите ми Вилерови гоблени.Но за съжаление преди години някои си го присвои.
venipetgab 5 Март 2013 #70 Хриси, "Запустялата воденица" е станала чудесна.:clap::clap::clap: И като я гледам, добивам стимул и аз да я завърша. :kissyou:
Хриси, "Запустялата воденица" е станала чудесна.:clap::clap::clap: И като я гледам, добивам стимул и аз да я завърша. :kissyou:
Freeky 20 Март 2013 #73 Hrisi1967 каза: Един познат на всички гоблен: Кликнете, за да разширите... Великолепен е! Това е единствения гоблен на Вилер, който харесвам.
Hrisi1967 каза: Един познат на всички гоблен: Кликнете, за да разширите... Великолепен е! Това е единствения гоблен на Вилер, който харесвам.
P polystefanova 1 Април 2013 #76 Вилер - запустялата воденица Hrisi1967 каза: Един познат на всички гоблен: Кликнете, за да разширите... Поздравления! Не мога да се сдържа да помоля за схемата - толкова ми хареса! polystefanova@abv.bg
Вилер - запустялата воденица Hrisi1967 каза: Един познат на всички гоблен: Кликнете, за да разширите... Поздравления! Не мога да се сдържа да помоля за схемата - толкова ми хареса! polystefanova@abv.bg
Nelia Модератор 30 Април 2013 #80 Дървото много интересно оформено! Много хубави нови творби!:clap::clap::clap: