Нещо и от ... Sayonara!

Привет от Варна!
Най-накрая и аз да се престраша да си направя страничка и да си покажа последните новогодишни творби.На фона на вашите красоти ,моите са скромни ,но пък от сърце.
,
,
и накрая първия ми коледен ботуш-ушит от мен и дооформен от Дорис.Хиляди благодарности на Дорис за помощта.:kissyou:

Всички са много красиви, но в ботуша ми останаха очите.Оригинална комплектовка ли е или ти сама го комплектова? Справила си се чудесно.

Сигурна съм , че има още за показване!?
А това което виждам е от хубаво ,по хубаво!!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!:clap::clap::clap:

Благодаря Ви момичета!
Коледния ботуш не е оригинална комплектовка -за съжаление,но другите са оригинални Дименшън и съм използвала и от тяхните конци.

........ ,моите са скромни ,но пък от сърце.

:clap:Това е най-важното!А иначе ,прекрасни са , като тематика и като изпълнение!Не може човек да повярва че това са ти първите гоблени, я покажи още :idea:Давай смело напред и показвай и още , и още!:kissyou:

:loveglasses:Всички са повече от прекрасни,но коледния ботуш е просто фантазия!Поздравления!:clap::clap::clap:

Всичките ти творби са прекрасни :clap::clap:
А чорапчето трябва да се види на живо!!:kissyou:

това наистина не е чорап, а коледно произведение на изкуството :yes: и аз го видях на живо - странотен мотив и перфектна изработка!

И от мен едно огрооомно БРАВО за перфектното изпълнение на тези Коледни красоти. Прекрасни са.

Поздрави :kissyou: :kissyou: :kissyou:

След дълга пауза да покажа две минита -вече подарени за свети Валентин
,
несесерчета ,също вече подарени за 8 март

Здравейте !Отдавна не съм писала ,но нямаше какво да покажа .Първо пеперудите със истинската им рамка ,само дето снимката е станала тъмна -рамката и пеперудите в действителност са доста по светли и керемидени

и иконата ,която отива в църквата в с.Звездица

Последно редактирано:
Назад