Лили-етапи от Боженци

Лили, тази красота си струва всяко бодче!!! Може и бавно да става, но пък като го завършиш и го закачиш на стената представи си колко много ще му се радваш.

Бавно ли?!Много бързо напредваш даже.Страхотен става,невероятен гоблен.Давай все така смело!:kissyou:

Леле , Лиле колко много си ушила .Ако това е бавно шиене :D Става страхотен :kissyou:

Да покажа още едно малко етапче от моята красотичка и излиза малко да постои в шкафа:D

Първа го видях.Става прекрасен,вече се очертава и се подразбира какво шиеш.Защо отива в забвение.Да не би да започваш нещо ново.Лиле явно докато завършим ти Боженци а аз Ниагара ще ушием още много други гоблени.:D

За да го оставиш значи има основателна причина,но съм сигурна ,че ще е за малко.

Е момичета само за малко почивка.Аз също си го харесвам така че няма да мухлясва.:D

Лили ,та ти си преполовила тази красота , а планираше две години , за две години какво ли още ще видим готово:D
Ти да не починеш от Боженци с някой рогоблен ?

Лиленце, можеш да оставиш Боженци в шкафа, ама само за малко. :gipsy: Какво следва сега, онази красота ли ще шиеш? :confused: С нетърпение чакам да видя с какво ще си починеш. :kissyou:

Страхотен гоблен Лили,но ми се струва че по трудност не отстъпва на Боженци.:confused:

Докато кажеш че ще зарежеш Боженци и показваш 1/6 от гоблена готов.Кога успяваш:shock: Прекрасен е,голяма красота:clap: Сигурна съм че съвсем скоро ще го видим и готов.

Страхотен е!!! Толкова нежни цветове, успешно шиене ти желая :clap::clap::kissyou:

Аууууууу, Лиле, какво правиш ти бе жена? Това след две седмици ще е готово, нали? :confused:

Леле-е-е-е Лили, голяма красота. Напрово съм изумена. А и турбо иглата си пуснала. :clap::clap::clap:

Назад