jivi 3 Януари 2011 #21 И трите гоблена които шиеш са много хубави,но рогоблена става чедесен,а и ти си вече на финалната права:clap::clap::clap:
И трите гоблена които шиеш са много хубави,но рогоблена става чедесен,а и ти си вече на финалната права:clap::clap::clap:
neli_ 8 Януари 2011 #23 Голяма красота!Чак ми се приисква да съм в тази беседка и да се любувам на красотата.
oonnato 8 Януари 2011 #24 Този Рогоблен е невероятно красив:loveglasses::clap::clap: Поздравявам те за страхотния избор:kissyou:
Този Рогоблен е невероятно красив:loveglasses::clap::clap: Поздравявам те за страхотния избор:kissyou:
_Veronika 29 Януари 2011 #27 :clap: Браво и забелязвам че шиеш на пригиналната панама, ти си от героите , аз само съм слушала за нея де, нз тояно какво преставлява
:clap: Браво и забелязвам че шиеш на пригиналната панама, ти си от героите , аз само съм слушала за нея де, нз тояно какво преставлява
Гинева 29 Януари 2011 #29 Трудно ли се шие на оригиналната панама! Аз имам един такъв гоблен и ще ми е интересно да знам, дали да го почвам на българска разграфена или на оригиналната си панама?
Трудно ли се шие на оригиналната панама! Аз имам един такъв гоблен и ще ми е интересно да знам, дали да го почвам на българска разграфена или на оригиналната си панама?
Лили 16 Февруари 2011 #39 Красотичка.:clap:Много ми харесват гоблените на тази фирма но ти си герой че шиеш на тяхната панама.:kissyou:
Красотичка.:clap:Много ми харесват гоблените на тази фирма но ти си герой че шиеш на тяхната панама.:kissyou: