начинаещ

• Началник на темата Началник на темата Dji
  • Начална дата Начална дата
Здравейте,искам да Ви попитам как се определя какво да пише на профила начинаещ,напреднал,майстор......

Определя се от активността ти във форума. Степените нямат нищо общо с уменията ти в гобленарството.

Не зависи от това колко често влизаш във форума, а от броя на постовете. Значи, че ако пишеш десетки постове всеки ден, бързо ще си вдигнеш степента (ако изобщо има някакво значение какво пише под ника ти). Имаше размяна на мнения по този въпрос някъде във форума. Ако те интересува, потърси и прочети.
За мен няма значение дали съм "начинаещ" или "майстор" тук във форума. Това по никакъв начин не променя качеството на гоблените, които шия или удоволствието, което ми доставя шиенето им.

Благодаря ти,питам само от любопитство,определено няма да тръгна да пускам постове ей така

Това дали е вярно? Аз съм тук всеки ден а не виждам да се променя рейтинга ми.

Само да отбележа , че уважението на съфорумките , не идва от това дали пише "начинаещ или "майстор" под аватара или брой постове ,а от това какво пише в тях .:idea::kissyou::kissyou:

Само да отбележа , че уважението на съфорумките , не идва от това дали пише "начинаещ или "майстор" под аватара или брой постове ,а от това какво пише в тях .:idea::kissyou::kissyou:

Съгласна съм ,не гоня някакви титли тук ,само изказах мнение.Не шия за приоритет и доказване на нещо или постигане на каквото и да е, а за удоволствие.

Много се извинявам,но тъй като форума ми е в лентата с отметките много лесно се влиза в него.малката се е възползвала от случая и тя да драсне нещо.Благодаря ,че го приемате с усмивка и разбиране.Предният път ,когато го беше направила /на скайпа/предположиха ,че ми се е скапала кирилицата.Колкотоо до същността на темата-въобще не ме интересува каква "титла" имам и не пускам постове за бройка с емотикончета или АХ,УХ,ОХ.

Назад