РОГОБЛЕН

Моите етапи

ОТНОВО БЛАГОДАРЯ НА JUMPER ЗА ПОРЪЧКАТА ! ТОВА СА РОГОБЛЕНЧЕТАТА МИ И ЕТАПЧЕ ОТ ЕДИНИЯ ГОБЛЕН .

Последно редактирано:
О, да, определено е по-красив от картинката. Цветовете са много ярки и красиви. Успех и скоро да видим ново етапче!

Светле прекрасни са и двата гоблена.И дано успея на някоя от срещите да ги видя на живо.Аз също съм много доволна от тези комплектовки.Успех ти желая и показвай.

И двата са повече от прекрасни!Започнатия наистина се получава по-добре от картинката и цветовете му са невероятни-ще стане като снимка.Показвай по-честичко да му се радваме.

Много хубаво се получава , много ми хареса , ще чакам следващите етапи , БРАВО
:clap:

Много е хубав! И аз ще чакам етапче, ама и на някоя от срещите също ще те чакам, че нали знаеш, на живо е по-хубаво! :)

Филийката препечена остава да чуем молитвата.Много красиво става.И си герой на тази панама.:gipsy:

Не може да се каже ,че е трудно ,но е малко пипкаво . Шия го отгоре - отдолу и става малко по бавно ,но пък става много хубаво .

СЕРАФИМО-ДИВЕЕВСКО УМИЛЕНИЕ

ПРЕЗ ПО - ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ ИЗКАРВАМ ПРЕД КОМПЮТЪРА ,НАСЛАЖДАВАЙКИ СИ НА КРАСОТИТЕ СЪТВОРЕНИ ОТ ВАС И МОИТЕ ТВОРЕНИЯ ПОИЗОСТАНАХА. ЕТО ЕДНО ЕТАПЧЕ НА ЕДНА МЪРЗЕЛАНКА:D

Поздравления за гоблените,които шиеш.:clap:И иконата и момиченцето са невероятно красиви:loveglasses:Успех:kissyou:

Назад