kati31 - Моите творения

:loveglasses:Иренка, това да не е автопортрет -красива ,изящна,блестяща,раздаваща целувки :flowerlove:ПРЕКРАСНА Е!:rainbow::kissyou:

УАУ каква прелест - много е изтънчена :clap::clap::clap:

Иренка станала е супер феичката .Съжалявам ,че не успях да я видя на живо.

Всички сте много мили с мен, направо се изчервих...... Благодаря Ви за вниманието! :kissyou::kissyou:

И понеже не съм се отчитала скоро - да покажа какво правя сега. Още февруари месец Рали ми подари мънистата за едни маслини - оргинала е на Панна, аз си отрязах парче лъскава панама, Дмс конци и я почнах -
ето как трябва да стане и етап

Много хубав ще стане, Рали отдавна го е ушила - ПРЕЛЕСТ! Но аз се бавя с мънистата, след МИЛЛ ХИЛ мъниста, китайските ме нервят и върви бавно. Приготвям го за подарък, така че скоро ще го свърша, ето до къде съм сега

Иренка, прекрасно е! много, много красиво! Завиждам на притежателя му, дано много да му се радва.

Много красив гоблен,Рени!
Май е време да се пробвам и с мъниста като гледам какви красоти стават!!!
:clap::clap::clap:

Супер е! :clap: :clap:
Ще чакам да го видя окончателното оформление, че все ми е чудно дали манистата "повдига" стъклото и дали има значение матово ли е или обикновено стъкло .... при матовото не се ли губи от блясъка :confused:

Много, много е красив, от одеве няколко пъти го гледам и му се радвам! :clap::clap::kissyou:

Назад