Mоля-прочетете внимателно!

Тц-тц-тц-тц....ми ненепразно българите са с най-висок интелект - я виж к`ви работи измислят....Даже някой ми каза че в тия групички участват адвокати, психолози. Пази Боже!

благодаря Пепи какви ли не се навъдиха аз каквато съм като нищо щях да им свърша услугата дано не ми се обадят защото :bong: "много ги обичам аз мушанниците"

какви нищожества

Благодаря на Пепи, само съм чувала за тях по телевизията. Бяха се обаждали на мъжа ми, но той се усеща навреме, само се набута с цената на разговора, защото гадините му кликнали и той се обадил на идентифицирания номер.

Последно редактирано:
Пепа, благодаря за предупреждението:kissyou:. За това още не бях чувала.:confused:

сардечно благодаря ще кажа утре на колегите при нас пък облепили пред входа обява уж от хеи както че ще пръскат за паразити и молят който няма да бъде в къщи да сложи празен буркан прид вратата за да му оставят отрова и рознайте какво се еслучило по нататък

Това с бурканите е наистина хитро от тяхна страна.:bong:Ле-ле, как им идват такива неща на ум?!:shock:

Винаги съм се учудвала на човешката наивност. Как е възможно, знаейки в какви времена живеем, на напълно непознати да маркираш, че не си вкъщи? Има още един начин гадовете да те проследят - ако предполагат, че апартамента е празен за дълго, слагат някакъв виден само за тях белег - да речем топченце хартия или нещо безобидно и след това проверяват. Ако белегът е налице е пипат. Така че ще е от полза да оглеждате и външните врати за непознати нещица.:?::lookup:

4uvala sam 4e slagat biskvitka pod iztrivalkata pred vratata. Posle proveriavat dali e sma4kana. Ako e sma4kata zna4i se vliza v apartamenta Mnogo sa izobretatelni naistina

Благодаря за споделеното. Хитро наистина, тази информация ми е добре дошла. Много е неудобно да се пазиш от всички страни:bunny:

Наред с това, че сме умна нация сме и с най-много мърша:(за съжаление.Преди няколко дни гледах по телевизията как с лаптоп, на който са сложили блутут прихващат телефони с блутут и как без да знаеш, се включват и говорят за твоя сметка.:(Но когато няма закони, с които да наказват мошенниците ще има хора да плачат. Дано не сме от тях и да са по-малко.

Галюшка, права си - Стига, ама изродите-мошенници не спят.А има една поговорка "Прикритото мляко котките не го лочат". Ние си мислим, че като сме честни и коректни - няма уроди, да ама не. Единствено, което можем да кажем, да не ни се случва да се срещаме с измамници, нито ние, нито нашите близки.:kissyou:

Назад