Diana Delibasheva 2 Март 2006 #2 Имам тези. Аз също се интересувам от такъв тип картини, но още не мога да си харесам нещо. И този
Бамби 29 Март 2006 #3 За схемата търсете tintarella : , ама като съм пуснала мухата... Ето това е другата девойка, дано някой ден се сдобия и с нейната схема Така че, за сега можем само да въздишаме по картинката Последно редактирано от модератор: 20 Март 2010
За схемата търсете tintarella : , ама като съм пуснала мухата... Ето това е другата девойка, дано някой ден се сдобия и с нейната схема Така че, за сега можем само да въздишаме по картинката
Adelina 12 Април 2006 #4 Аз в момента шия този гоблен, с много красиви цветове е :rainbow: и това го прави изключително приятен за бродиране. Ако ви допада пищете ЛС за да ви изпратя схемата И още нещо :wink: Последно редактирано от модератор: 10 Май 2009
Аз в момента шия този гоблен, с много красиви цветове е :rainbow: и това го прави изключително приятен за бродиране. Ако ви допада пищете ЛС за да ви изпратя схемата И още нещо :wink:
Бамби 30 Април 2006 #8 Ммдаа, това е много хубаво, а ушито изглежда така: Уточнявам, че не съм го шила аз.
TDK 10 Май 2006 #18 Аделина, конкурсът си е конкурс - ще сравняваме творенията си! Ето още картинки - какви красоти са създали хората! Само да имахме повечко време :!:
Аделина, конкурсът си е конкурс - ще сравняваме творенията си! Ето още картинки - какви красоти са създали хората! Само да имахме повечко време :!: