Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Анна77 каза:Моя комшийка-приятелка шие с Ариадна и хич не е доволна. :?
Каза, че са много слаби и се късат. Скъсала си е нервичките :twisted: , но каза, че ще го доушие гоблена, който е започнала и повече няма да ги погледне. :wink:[/quo
Аз пък нямам такъв проблем и съм доволна от резултата.
Аз също съм доволна.До сега не бях шила с тях,но нямам проблем.Става добре,поне това до сега,което съм ушила.![]()
Има ли някой сравнителна таблица на конците Ариадна с някои от другите известни конци. Къде мога да ги сравня.
Моите впечатления от тях не бяха нито добри, нито лоши. След като пробвах да ги прекарвам през кърпичка с омекотител обаче, останах очарована от резултата. Конците станаха плътни, меки и лъскави. Покриват много добре и резултатът е впечатляващ. Чак не можах да повярвам! Явно хитринката за омекотителя важи основно за тях. Трябва да спомена, че за осмомартенската игра шия гобленчетата с DMC и при тях омекотителят няма почти никакъв ефект...Много странно, но е факт. Поне при мен...
Всички връзки тук за сравнителни таблици не работят. Знае ли някой действаща връзка?
Има ли някой сравнителна таблица на конците Ариадна с някои от другите известни конци. Къде мога да ги сравня.
Привет отново! Относно таблицата , която посочих за конвертиране, казах че при мен на два различни цвята ДМЦ ми се получи един и същи Ариадна. Напълно съгласна съм, че е не е много точна.
Ариадна имат 200 цвята, ДМЦ 500. Естествено че на 1 цвят Ариадна ще отговарят 2, че и 3 номера ДМЦ.
Пъпетс имат 270 цвята и много повече лицеви цветове в сравнение с Ариадна.