Nelly - етапи

Майкъл Пауъл уших толкова бързо, че отиде направо в темата с готовите. За това сега бързам да покажа първите бодове от започнатия - готов комплект от пролетния каталог на Vervaco:

Трябва да стане това:

Nelly_L много е красива дамата на Вервако. Те мисля, че бяха серия от няколко красавици. Всичките ли си решила да ушиеш или тази е единствената?

Много красив се получава, поздравления и за избора.Предполагам че има и ламе в комплектовката?

zezata, цялата серия Деко е страхотна, но съм решила да шия само тази и още една. Да не прекалявам, все пак! :)
ebn, да, има сребърно ламе - и в бродерията, и в контур.
На снимката не личи добре, но роклята и шалът са в страхотно тюркоазено зелено.

Благодаря! Ще се възползвам от почивните дни, за да опитам да я довърша, въпреки, че контурът никак не ми е любим бод! :)

Благодаря на всички!
Сега да се запиша при любителите на Dimensions с това:

Не знам колко време ще го издържа, защото панамата е ужасно твърда, а уших прекалено много, за да я сменям.
Трябва да се получи това:

Последно редактирано:
Малък напредък при Dimensions. Малък, защото междувременно уших един слънчоглед, който стана бързо и е направо в темата с готовите.

Здравейте момичета!!!
Като гледам, какви красоти сте показали във форума ме е срам да кача и моите "произведения".
Ще бъда много благодарна, ако някоя от Вас може да качи схема и съответните номера на конците на гоблена "Император" на Ланарте.
Влюбих се в този гоблен още когато го видях.
Благодаря предварително!

Май е време да покажа с какво се занимавам от началото на тази година!
Първо - средната част от Тосканските дворове на Майкъл Пауъл. Остава километричния контур:

Назад