vesi Гобленар 1 Октомври 2010 #22 Благодаря на всички от сърце!Обичам да шия Вилер,но от скоро се запалих и по Дименшън и Кандамар.Скоро обищавам да ви покажа какво имам от тях.
Благодаря на всички от сърце!Обичам да шия Вилер,но от скоро се запалих и по Дименшън и Кандамар.Скоро обищавам да ви покажа какво имам от тях.
hasinta9 1 Октомври 2010 #25 Недей да си така скромна!Това е една сериозна колекция!И аз тази година завърших Библиотекаря .но още е без рамка!Чудесен ти се е получил! :clap:
Недей да си така скромна!Това е една сериозна колекция!И аз тази година завърших Библиотекаря .но още е без рамка!Чудесен ти се е получил! :clap:
tazzzz 2 Октомври 2010 #26 брей, че "скромно творчество", не много могат да се похвалят с такова :clap::clap::clap:
1 1226 15 Октомври 2010 #30 поздравления и от мен.страхотни гоблени и много трудни.колекцията ти никак не е скромна,
ralli Гобленар 19 Март 2011 #34 Приказна колекция!:loveglasses:Поздравявам те за чудесният избор на гоблени и умелата изработка!:kissyou:
Приказна колекция!:loveglasses:Поздравявам те за чудесният избор на гоблени и умелата изработка!:kissyou: