Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
И аз в кюпа, но............... текста беше същия, а адреса на подателя друг: magazin.gobleni@gmail.com или нещо такова.
Тъкмо щях да отговоря, че ако иска може и аз да й продам нещо- комплекти, конци, панами и при мен - дал господ, но ми изникна спешна работа, а после и изтрих писмото.
Не разбирам какво възмутително има? Момичето предлага услуга, влиза във форум с интереси в областта и взема адреси на потенциални купувачи.
Много хора го правят.
Нима не са ви звъняли на вратата да ви предлагат различни неща? С какво това е по различно?
Момичета,получих няколко мейла от някоя си Лилия,цитирам дословно:
lilia ivanova <gobleni2010@abv.bg> написа:
предлага гоблени на Милена СТил;конци Ариадна;коплектова схеми от списания и лични схеми;крошета;игли;панами;и всичко необходимо за вашето хоби
Някой ни използва мейлите,за да спами.Не съм съгласна с това нещо и съм категорично против такива трикове.Е,не й останах длъжна и й отговорих с нещо подобно.
При вас има ли такива изпълнения? И какво е вашето мнение?
Точно това е възмутителното за мен! Мразя да ми се натрапват, ако ми трябва знам къде да го намеря. Ако не го намирам - започвам да питам. Я си представи, че днес получа десет такива писма в пощата, или ми позвънят десет пъти на вратата???? Ама видиш ли онези си търсели пазар! Няма да стане, да си отвори магазин и да се бори на пазара заедно с такива като мен - със съответните данъци, такси и куп други неща! Хайде със здраве и хубав уикенд!