nikoll- и моите етапи

"Light of Cristmas"

Благодаря на всички посетили етапите ми, за вас :kissyou:!
А ето го и Риолиса почти готов
A този е "Light of Cristmass", започнат преди Коледа, сега реших да го довършвам. По проект е на черна панама, но аз такава имах, ще видим какво ще се получи. Панамата всъщност е доста по тъмна от това което се вижда на снимката

NIKOLL пумата е страхотна.Отдавна я търся да си я закупя но не я намирам.Открих я в един саит но е на много висока цена-111 лв.Ако може да ми пратиш схемичката да си го комплектовам,ще съм много благодарна.

Наистина е много оригинален този модел на Риолис-черно върху черно :greeneye: Получава се много добре, ще следя за крайния резултат! :kissyou:

Много красиви неща си изработила, сега ги видях, аз също съм се приготвила да ушия тази пума, но и моята схема има места където нищо не се вижда, ако може би ли ми пратила твоята на nadq_0202@abv.bg:loveglasses:

да те попитам спазваш ли руските инструкции за видовете бодове и брой нишки:idea:

Да ви покажа едно две етапчета от това с което се занимавам в момента. Не е трудно за шиене, просто има едни ситнички полукръстчета, които малко ме мъчат, трудно ги виждам:D

Много е сладурско и ще ми е интересно какво ще се получи! Приятно боцкане

Ще стане прекрасно!!!:loveglasses: Успех с "любимите ми" полукръстчета....:kissyou:

Dimensions- Beacon at Daybreak

Благодаря на посетилите страничката ми :kissyou: и да покажа с какво се занимавах в последно време, малко остана

Последно редактирано:
Страхотен гоблен!
Браво за избора и за изработката!

А момиченцето е един от любимите ми коледни гобленчета!

Назад