Моите дребосъци

• Началник на темата Началник на темата Nev
  • Начална дата Начална дата
много са красиви, със сигурност ще им се зарадват :clap::clap:
Я кажи какво е това оранжевото нещо и как бродира върху него?

Поздравления за изработките. Това, че са с по-малки размери, не означава че трявба да се омаловажават в никакъв случай
Много ти се радвам и за положения труд по тракийското светилще

О, нека измислят, аз много им се радвам. След изчезващите фулмастери за разграфяване, тази хитрост я обичам най-много :D

Да, има я в София, в магазина на DMC на Ст. Стамболов:
http://www.dmc-art-hobby.com/

Или поне я имаше преди година и половина, когато я купувах...
Предполагам, че се предлага и в други магазини.

Калъфче за GSM

Отново нещо малко от мен (май ми стават все по-малки нещата). За първи път правя калъфче за GSM. Чат-пат стана. Щеше да е перфектно ако и GSM-а ми се събираше в него, но... не може всичко да стане от първия път :D

Калъфчето е станало много сладурско,аз тези котета ги ших на гоблен,а ти защо не премери калъфа преди да отрежеш:D
Нали знаеш..три пъти мери,веднъж режи,ама нищо де,можеш да зарадваш някой познат на когото калъфчето ще пасне,иначе ми хареса идеята,а и не е сложно да се направи:clap:

Ами, той се събира почти, но стига до връзките и те не могат да се стегнат. Нещо не прецених като хората. Ама ще си го ползвам, както е така :)

Много сладко калъфче.Добре ,че ме подсети-може и калъфчета да направя за базара.Дори е по-практично от картичките.

Много е сладко, тези котета и аз много ги харесвам.:clap:
Пък ако ти се занимава, може да го преправиш като добавиш малко плат - ще го удължиш стил пачуърк:idea:. Или да си смениш телефона:D

Много е сладурско калъфчето!:loveglasses: Ще му намериш някакво предназначение и пак ще му се радваш!:clap::kissyou:

Прекрасни дребосъци си ушила,пък аз като Амазонка котетата от калъфчето ти на гоблен ги ших.Много оригинално хрумване, браво:clap::clap::clap:

Mного са сладурски всичките :clap: ! И аз ги ших тези котета, но не съм се сетила за калъфче:no: .

:D Калъфчето е много симпатично!
А това с изчезващата панама не го знаех. Луда работа :crazy: Какво ли още ще измислят наистина.

Назад