етапчета на Bumer2008

• Началник на темата Началник на темата bumer2008
  • Начална дата Начална дата
B

bumer2008

Гост
Харесах си този Рогоблен размери 18см-33см 20 цвята и се надявам скоро да го свърша ако не не се заглеждам по други:Dа това е малко етапче

Наистина приятен модел а за бързо шиене колкото ми остава време работа и после работа във вкъщи и така товае резултата не е много другият път повече :kissyou:http://keep4u.ru/full/a39839030554d708f8aab8736aef5b32.html]
a39839030554d708f8aab8736aef5b32.jpg
[/URL]

Не е много, но като знам как се шие на тази панама е просто постижение. Много хубав се заформя твоят Рогогоблен. Ще го следя с интерес.

Трудно ми е аз съм свикнала с гергеф а тази панама ще го счупи ама няма да се опъне :Dно ми харесва как става.

Ето едно етапченце от мен не ми върви без гергеф но няма да ми се опре все ще го завърша,,,,, някой ден:D

Здравейте до тук е докарах с тройката с известни погледи в странино сега се залявам само с нея.:D

Ето заради тази малка дама го бях оставила за малко с нея съм почти готова но един цвят не ми стигна и трябва само да го довърша

Благодаря малката дама е ших малко на шега купих си бяла панама и не съм шила досега и да е пробвам тя и по бързо щеше да стане но :cry: мама почина съвсем скоро и още ми е трудно но пък само гоблените ме расейват. Много се задълбочих целувки на всички:kissyou:

Много трудна е загубата на милите хора но живота продължана.С гоблените човек малко се разсейва а пък те вървят по бързо.И двага гоблена са прекрасни така че смело напред.Успех.:kissyou:

Назад