Много оригинални картички!!!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.

darita - Браво ,наистина много красиви картички си сътворила!Ако искаш картичките да ти блестят ,винаги към обикновения конец слагай по един ламен и то от тези които са за машина!С него стават по ефектни и нежни!А ако искаш да са само с ламен конец ,то тогава ползвай един лъскав ламен конец ,който е за ръчно шиене,прилича на крейника!Ако не откриеш такъв в Плевен има/поне аз когато купувах /Ще ти купя и пратя!
Ето и моите последни произведения !При тях съм работила по този начин!Единственият недостатък е че не са фотогенични,особено когато е върху черно !Но на живо блестят ,нека притежателките им споделят!
![]()
![]()
![]()
![]()
Конете са черен, бял и тъмно червен ,като съм прибавила сребрист машинен конец!Картичката с кафето е с обикновен кафяв конец и оранжев ламен машинен!В изработката на ръката не съм ползвала ламен ,но пък за сметка на това е посипана цялата с брокат , за съжаление не се вижда на снимката!За това и вече рядко показвам направеното с изонит защото не мога чрез снимката да предам живото им излъчване и направо ме е яд!
Работи се добре и с копринените конци на ДМЦ , но те са по-скъпи!

pepen - сега се загледах по-внимателно в картичките ти, как си правиш подложката на нарциса, готова ли е или сама си изрязваш в ъглите цветето. Много искам да си намеря такива картончета. Дали се продават!....